๐ˆ๐ ๐ซ๐š๐œฬŒ๐ข NK ล irokog Brijega ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ฃ๐ž๐ญom oduลกevili ๐ฎ๐œฬŒ๐ž๐ง๐ข๐ค๐ž ๐Ž๐ฌ๐ง๐จ๐ฏ๐งe ลก๐ค๐จ๐ฅe ๐Œ๐จ๐ค๐ซ๐จ

PRO Oglas

U okviru promidลพbene kampanje za subotnji derbi igraฤi ล irokog Brijega posjetili su danas, 12. listopada ๐Œ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ง๐ฎ ๐ณ๐š๐ฃ๐ž๐๐ง๐ข๐œ๐ฎ ๐Œ๐จ๐ค๐ซ๐จ ๐ข ๐Ž๐ฌ๐ง๐จ๐ฏ๐ง๐ฎ ลกk๐จ๐ฅ๐ฎ ๐Œ๐จ๐ค๐ซ๐จ.

๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š๐ง ฤ†๐š๐ฏ๐š๐ซ, ๐ˆ๐ฅ๐ข๐ฃ๐š ๐Œ๐šลกi๐œฬ, ๐ƒ๐š๐ง๐ข๐ž๐ฅ ๐‹๐ฎ๐ค๐ขฤ‡ ๐ข ๐‚๐ฒ๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž ๐Š๐ฉ๐š๐ง razveselili su mokarske ลกkolarce svojim dolaskom, prigodnim poklonima i druลพenjem u ลกkoli.

Igraฤe ล irokog Brijega doฤekali su i pozdravili uime domaฤ‡ina predsjednik MZ Mokro Ivan Kraljeviฤ‡, ravnatelj Prve osnovne ลกkole Miroslav Hrkaฤ‡ i njegov zamjenik Jozo Pinjuh s uฤiteljicama Snjeลพanom Sliลกkoviฤ‡, Zorom Kraljeviฤ‡ i Silvanom Zovko te uฤiteljem Ivanom Baraฤ‡em.

Nakon predstavljanja igraฤa i druลพenja uฤenika s igraฤima uslijedilo je dijeljenje poklona i autograma na ลกkolskom igraliลกtu.

Plavo-bijeli s Pecare u suradnji s Mjesnom zajednicom Mokro uฤenicima su podijelili biljeลพnice i olovke s porukom ๐’๐š๐ฆ๐จ ๐ฃ๐ž๐๐ง๐จ ime ล i๐ซ๐จ๐ค๐ข te pozivnice/ulaznice za subotnji derbi na Pecari.

Oduลกevljeni dolaskom i druลพenjem s igraฤima na ลกkolskom igraliลกtu mokarski su uฤenici, zajedno sa svojim uฤiteljicama, uฤiteljem i vodstvom ลกkole, obeฤ‡ali nastavak podrลกke i poลพeljeli Plavo-bijelima pobjedu u derbiju i mnogo uspjeha u nastavku sezone.

VIล E FOTOGRAFIJA moลพete pogledati na sluลพbenoj Facebook stranici NK ล iroki Brijeg

OTPOR.Media

SLUฤŒAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO