Hrvatin Tomašević: “Cijena grijeha… Nema kresanja!!!”

PRO Oglas

Lideri, stožernici, dužnosnici, legitimni ali i sva ostala bulumenta političkih puzdri, ne trebaju potrebu da ih svi vole, sav sex svijeta dobivaju u i kroz prostituciju središnjica: kupleraja, čiji nosivi zidovi su izgrađeni od javne: pljačke, korupcije, kresanja. Najjasnije o tome izjasnio se, uh uh uh jebiga na glas, jedan hercegovački graditelj, svjetskog glasa i stručnosti: „mojom lovom se neće kurvati“.

Naime: sve učestalije posjete legitimnih, raznim liječničkim ordinacijama, bolnicama, radi ugradnje premosnica – stentova, raznih operativnih zahvata na prostati, pa stresovi -frustracije, fejkovi na društvenim mrežama, sve su to jasni pokazatelji, kako se slatkoća političke moći, pretvara u gorku dijagnozu sexualne apstinencije. Dozvolite, da budem politički korektan: radi se o sexualnoj disfunkciji, uzrokovanom… Mehkom ćunom…

Pustimo sad politiku, vratimo se ozbiljnoj temi, jer očigledno je da Vaši / njihovi/ naši životi, u svom sadašnjem društveno – političkom obliku, ne može biti kraj evolucije. Nisu legitimni ti koji su proširili potrebe za: tijelo – dušu i duha! Niti su oni poradili na pojačanju nagona, koji se svode na razinu: društveno – sexualnog i političkog! Osnovna smetnja evolucijskom napredovanju legitimnih, jest nedovoljno prožimanje: materijalnog i sexualnog? Točnije: nikako dužina i ukrudba njihovih penisa, ne uspijeva dostići, veličinu, snagu, tvrdoču, brzinu: audia – mercedesa – beemeova – đipova, ostalih čeličnih ljubimaca! Taj nesklad stvara, prenaglašenu patvorenost, pa im se i najsitniji politički zadatak čini prevelik i neostvariv! Stoga se ne uspijevaju ostvariti kao političke ličnosti. Ukoliko se podaju neusklađenom proširenju nagona, počinju sebe smatrati kao prenaglašeno uvažene ličnosti! Onda ih to odvuće sve do lažne interpretacije neskladnog razlaganja osobnosti liderstva-veličine!

Legitimni ne uspijevaju, u nastojanjima da razviju svoje osobnosti – sposobnosti, na način da doprinesu društvu – zajednici, sukladno svjetonazoru iste! Uvjerili su Vas / nas / njih više puta, kako nisu sposobni – sopstvenim intelektualnim i materijalnim naporima proširiti nagone i zadovoljiti iste – kod naroda svog! Imali netko tko je zadovoljan: tijelom – dušom i duhom?

Najteži trenuci Bredpitova s liste legitimnih su oni – kad imaju namjeru realizirati se sexualno. Raspaljene mašte, podpomognute dodacima jelu, kreću u potragu za sexualnim pustolovinama, previše uzbuđeni – zaneseni partnerovom/ricovom podatnosti, upravo u trenutku kad bi morali postati sexualne životinje, u trenutku kad bi morali da zaboraviti na sve i narod svoj – oni omlahove… Da ne požele da im uđe sazadin? Nameće se pitanje: ako legitimni nisu sposobni biti sexualizovani – za svog partnera/ricu, kako da uspiju zadovoljiti cijelu naciju?

Slobodan sam ustvrditi: narod ne postaje sexualna životinja, ostaje u okvirima svog svjetonazora i sexualnog ukusa, uglavnom, jačaju svoju ličnost, za razliku od mehkih ćuna! Nacija ne želi da se obazire na sexualnost mlohavih stožernika, niti imaju namjeru biti isključivo kresnuti sazadin! Dakako, da središnjica od svojih mehkih ćuna, zahtjeva da svoju nepotentnost projeciraju na narod, jer osjećaju svu težinu grešne politike na svojoj mlohavosti!

Gdje se krije opasnost kod problema – naglašenih potreba uz sexualnu disfunkciju: mehke ćune traže svoje zadovoljenje u grabežljivosti – proždrljivosti – kleptomaniji – korupciji. Alaha i HecegBosne mi, to znači samo jedno: kako, Bredpitovi s liste legitimnih, nisu više sposobni da zdravo procjenjuju stanje nacionalne krize. Sexualna želja preopterećena je bahatlukom.

Osjećajem prenaglašene potrebe za materijalnim, ali, ujedno za posljedicu imaju neizživljenost svih proširenih nagona! Po Frojdu, to bi bio prvobitni uzrok mlohavog izraza nemoći! Kako sexualne, tako i društveno – političke!

Cijena grijeha struktura, u sebi nosi nemogućnost stvarnog sexualnog zadovoljstva – nema kresanja, radi potiskivanja odgovornosti spram naroda svog! Pogrešno bi bilo misliti, kako konstutivnost naroda, nema nikakve veze s konstutivnosti prenaglašenih materijalnih i sexualnih nagona… Naguzite se i nek Vam uđe sazadin…

Hrvatin Tomašević / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO