3. Street Food Festival vruću ljetnu večer zagrijao brojnim specijalitetima i vrhunskom zabavom!

PRO Oglas

Treće izdanje Street Food Festivala započelo je u Širokom Brijegu, i trajat će do 24.7. na prostoru parka Sajmište uz rijeku Lišticu koja će pravo dati malo osvježenje na ovim vrućinama za što ugodniju zabavu uz kušanje brojnih kulinarskih specijaliteta koje pripremaju brojni izlagači.

FOTO: Mili Marušić

Naravno, nisu zaboravljeni ni najmlađi posjetitelji koji će moći uživati kroz ove tri večeri u modeliranju balona, oslikavanju lica, dječjem turniru u futsalu i cheerleading radionici.

FOTO: Mili Marušić

Što se glazbenog djela tiče, na otvaranju Festivala atmosferu podižu Ultrazvuk band, a nakon njih mikrofon preuzima reper Vojko V, u subotu na binu dolaze Nene Belana & Fiumensi, dok će nakon njih večer zatvoriti DJ Tomo. Završna večer koncert grupe ”Istovar uglja” iz Mostar Rock School, nakon toga dodjela nagrada najboljim izlagačima SFF-a. Dok će ovogodišnje izdanje Street Food Festa u Širokom Brijegu zaključit koncert domaćeg glazbenika Joze Mikulića.

FOTO: Mili Marušić

Ono što smo mogli prve večeri primijetiti, park Sajmište ne samo da je okupio još veći broj izlagače i kulinaskih specijaliteta nego prijašnjih godina, okupio je i brojne goste iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, pa čak i iz susjedne Hrvatske, što je definitivno pokazatelj koliko je ovaj Festival koji je krenuo kao “lokalni” postao mnogima zanimiljiv i privlačan, a za Široki Brijeg dobra reklama za svaku narednu godinu.

FOTO: Mili Marušić

Nema potrebe nešto previše pisati, dovoljno je ako ste u mogućnosti da sami dođete i uvjerite se u kvalitetno i dobro druženje i lijepo iskorištenu večer. Ulaz je besplatan!

Dio atmosfera preko fotografija na službenoj Facebook stranici portala OTPOR.Media:

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO