Petak, 25 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Medijska “masonska ložiona” i fra Maria Knezovića “blokira”!

“Prije nekoliko dana mi je na Facebooku-u blokiran video s obrazloženjem da smo u sukobu s činjenicama. Piše da je neko neovisno povjerenstvo tako odlučilo i da naša priča nema temelja. Koje povjerenstvo? Čije povjerenstvo? Tko s njim upravlja? Nigdje imena i prezimena osobe!

Uglavnom, još prošle godine rekoh da dolazi vrijeme kada ćemo biti brisani, potom sankcionirani pa kažnjavani ako ne govorimo ili ako ne mislimo kao oni koji su kreatori neke globalne „svjetske misli“. Misliti drugačije postaje kažnjivo! To još više čudi kad znam i znamo da su u toj emisiji, gdje smo pričali o cjepivu, govorili stručnjaci s tog područja. No, sve je jasno. O toj temi imaju samo povlašteni pravo govoriti. Propitivati o tome nije dopušteno onima koji nisu dio te interesne skupine. Mislim i na onu skupinu koja, zamislite, javno kaže (npr. Danska) da za njihove stanovnike cjepivo AstraZeneca ne valja pa su ga voljni dati siromašnim zemljama! Reakcija na tu diskriminaciju bogatih prema siromašnima nema. Očito ljudski životi nemaju svugdje istu cijenu.

A kako bih provjerio kako radi to povjerenstvo pišem sljedeće pa ću vidjeti hoće li to povjerenstvo kazati da pišem krive činjenice. Pa idemo ovako: Hajduk je iz Zagreba. Dinamo je iz Splita. Krumpiri su nogometna lopta. Pjena od deterdženta je šlag. Luka Modrić je košarkaš. Zemlja je četvrtasta itd” – napisao je dr. fra Mario Knezović na svom privatnom Facebook profilu nakon što je uvidio kako su “znanstvenici i stručnjaci” iz portala masonske elite Faktograf.hr njegovu radijsku emisiju proglasili netočnom i neutemeljenom.

Podsjetimo kako je portal OTPOR.Meda već duže vremena na “crnoj listi” tih plaćeničkih masonskih medija, među kojima se osim portala Faktograf.hr, izdvaja i portal Razotkrivanje.ba!

Dva spomenuta medija, Faktograf.hr i Razotkrivanje.ba, plaćeni su od strane društvenih mreža poput Facebooka i osoba sumnjiva morala kako bi glumili neke svjetske znanstvenike, stručnjake i policajce da prate i “razotkrivaju lažne informacije” u koje su i oni svojim “razotkrivačkim” tekstovima se nekoliko puta “posuli pepelom”, jer su ishitreno proglašavali neke informacije i vijesti netočnim, a da bi se kasnije ustvrdili kako su informacije bile točne. Nikada nisu tu vijest prenijeli i ispričali se za svoje propuste i neugodnosti koje su nanijeli osobama i medijima koji su imale svoje mišljenje.

Na početku svog “razotkrivanja” o ovoj temi, Faktograf.hr je napisao – “U radijskoj emisiji Agape RTV-a “Drugo mišljenje” kontroverzni hercegovački fratar, Mario Knezović iznio je sa svoje tri gošće impozantan broj besmislica, prvenstveno na temu cjepiva.”

Ponovno prikazujemo radijsku emisiju “Drugo mišljenje o cjepivu. Što je istina?”, pa vi sami presađujte, a ne da vam ova plaćenička bagra to odlučuje!

Portal OTPOR.Media ovom prilikom donosi novu šokantnu snimku, a drugovima iz Faktografa i Razotkrivanja da ju izanaliziraju, pa da vidimo što imaju kazati po ovom pitanju i ovom govoru…..

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.