Subota, 21 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Sve što je potrebno za pametnije preuzimanje datoteka na Android telefonima – Free Download Manager

FDM ili Free Download Manager jedan je od ponajboljih besplatnih alata za preuzimanje datoteka na računalima koji je svoju popularnost stekao ponajprije dobro odmjerenim i korisnim mogućnostima. Primjerice, zna nastaviti prekinuta preuzimanja, a može i ubrzati preuzimanja do određene razine (simultano će preuzimati više komadića iste datoteke).

No, to je tek dio njegovih mogućnosti koje su ujedno dostupne i na pametnim telefonima s Androidom. Zanimljiv je i zbog činjenice da podržava i preuzimanje BitTorrenta pri čemu ima i podršku za Magnet linkove, a svakako je praktično i to što omogućava dodjeljivanje prioriteta datotekama koje se preuzimaju kako bi one važnije bile preuzete ranije.

Nudi i podršku za popularne multimedijalne formate (WEBM, AVI, MKV, MP4 i MP3), dok datoteke koje se preuzimaju organizira po tipu i može ih raspoređivati ih u prethodno definirane mape, a moguće je i namjestiti u koje će se vrijeme željene datoteke početi preuzimati (čak je moguće namjestiti i da se datoteke počnu preuzimati tek onda kad se smartfon spoji na bežičnu mrežu i na taj način odgoditi početak preuzimanja).

Samo sučelje aplikacije je odlično osmišljeno i podjednako će se dobro uklopiti na pametne telefone i tablete što samo dodatno potvrđuje da je ovo jedan od najboljih besplatnih višeplatformskih upravitelja preuzimanjima uopće koji vrijedi imati pri ruci.

BUG

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.