Utorak, 24 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Nogometaši Širokog pred neugodno gostovanje na Tušnju, očekuje tvrdu utakmicu i puni plijen

Nakon odlaska Tonija Karačića i Frane Hrkaća iz stručnog stožera NK Široki Brijeg, na gostovanju kod vodeće FK Sloboda Tuzla momčad će voditi Jure Ivanković.

Utakmicu 4. kola m:tel Premijer lige BiH na Tušnju na konferenciji za novinare najavili su upravo Jure Ivanković te mladi napadač Daniel Lukić.

Na početku se zahvalio dosadašnjim članovima stručnog stožera i istaknuo kako su svi mogli učiti od Karačića i Hrkaća.

-Iza njih stoji ostvareni rezultat. Vjerujem kako će svi navijači znati cijeniti ono što su napravili. Jedan lošiji rezultat ili jedan rezultatski pad ne mogu izbrisati sve dobro što su napravili. Na nama je nastaviti raditi, jer samo kontinuirani rad donosi rezultat, rekao je Ivanković.

Na Tušnju, koje je tradicionalno neugodno gostovanje, očekuje tvrdu utakmicu u kojoj mogu do punog plijena.

-Igrači su pozitivno odgovarali na naše zadatke. Svjesni su i svojih propusta u proteklom razdoblju. Izuzevši ozlijeđenoga Medića i Vujinovića čiji papiri nisu riješeni, svi su spremni i motivirani. Rekao bih kako vlada potpuna mobiliziracija za Tušanj, ističe Ivanković.

Momčad Slobode, kako je nastavio, zaslužuje maksimalni respekt.

-Uzeli su puni plijen u uvodna tri kola, zaslužuju maksimalni respekt, jer nije to baš lako učiniti, naglasio je Ivanković izrazivši nadu kako će njegova momčad moći probiti njihovu obranu.

-Sloboda je dosta tvrda momčad koja igra odličnu obranu (primili samo 1 gol, nap. a), ali imaju i mana. Dobro smo ih analizirali i vjerujem kako je prava prilika za pobjedu, dodao je.

Pobjedi se nada i mladi napadač Daniel Lukić koji bi ponovno trebao predvoditi napad Širokog Brijega.

-Slijedi nam nimalo lagan suparnik, dobra momčad s određenim kvalitetama. Njihove tri pobjede puno govore o njima. Ipak, mi nismo zaboravili igrati, možemo uzeti puni plijen, poručio je Lukić.

Utakmica na Tušnju igra se u subotu, 7. kolovoza u 19 sati uz izravan prijenos na Arena Sport TV. Ulogu dijelitelja pravde ima Mateo Musa iz Čitluka.

NK Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.