Petak, 11 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

KOME VIŠE PETLJATE? – Karabatić ima koronu, ali može igrati na Euru. Iz EHF-a poručuju da ima dovoljno antitijela

Nikola Karabatić bio je pozitivan na koronavirus nakon utakmice Francuske i Nizozemske prošli tjedan, što ga nije spriječilo da nastavi nastupati na Euru.

EHF mu je dozvolio nastup protiv Islanda u subotu, uz objašnjenje da ima dovoljno antitijela. Naime, Karabatić je prebolio koronu u prosincu.

“Istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Nizozemske. Naši liječnički stručnjaci pregledali su njegovu povijest bolesti jer je ranije bio zaražen covidom. Na temelju njegove razine antitijela procijenili smo da smije igrati”, poručili su iz EHF-a.

Prvi pozitivni test Karabatić je imao 22 prosinca, zbog čega je propustio pripreme za Europsko prvenstvo. Plan je da se Karabatić i dalje nastavi testirati i dopusti mu se igrati dok god mu se razina antitijela ne smanji.

Istovremeno, Guillaume Gille, francuski izbornik, također je bio pozitivan i nije mogao voditi utakmicu protiv Islanda. Doista, turnir za pamćenje…

Francuska trenutno igra ključnu utakmicu drugog kruga Europskog prvenstva protiv Crne Gore. A na terenu je Nikola Karabatić koji zabija golove.

Na kraju samo pitanje – Kome više petljate i zašto ljude sve ostale pravite glupima sa ovakvim dvosmislenim odlukama i glupim odgovorima?

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.