Petak, 11 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Danske novine ispričavaju se što su doprinijele COVID histeriji i priznaju da su ih vlasti lagale

Nakon dvije godine promicanja narativa o COVIDU-19, danske novine ispričavaju se što su objavile vladine informacije bez propitivanja, što je rezultiralo netočnim brojevima i izjavama.

“Nismo uspjeli”, rekao je Ekstra Bladet, jedne od najvećih danskih novina.

“Gotovo dvije godine, mi – tisak i stanovništvo – bili smo gotovo hipnotički zaokupljeni dnevnim ukupnim brojem korona slučajevima koje su dolazile od vlasti”, stoji u prevedenoj novinskoj izjavi.

“Točno je da su službeni brojevi hospitalizacija se pokazali 27 % veći od stvarne brojke koliko ih ima u bolnici. To znamo tek sada.”

U svijetu je trend koji se ponavlja da je prijavljivanje broja slučajeva i oboljelih od COVIDA-19 obmanjujuće i lažno.

Neke kanadske pokrajinske vlade nedavno su se oglasile i priznale iskrivljene brojke.

Ekstra Bladet se izričito ispričao što je COVID-19 učinio opasnijim nego što jest i dao nepotrebno veliko značenje cijepljenju protiv COVIDA-19.

“Cjepiva se dosljedno nazivaju našim ‘superoružjem’, a naše bolnice nazivaju se ‘superbolnicama’. Ipak, te su super-bolnice očito pod maksimalnim pritiskom, iako je gotovo cijela populacija naoružana super-oružjem”, navode novine .

“Drugim riječima, ovdje postoji nešto što ne zaslužuje izraz ‘super’ – bilo da se radi o cjepivima, bolnicama ili mješavini svega toga…

“Nismo bili dovoljno budni, a vlasti su morale odgovoriti što zapravo znači kad su ljudi hospitalizirani s koronom, a ne zbog korone.

“Zato što to čini razliku. Veliku razliku.”

Westernstandardonline.com

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.