Subota, 28 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Teren u Mostaru pred utakmicu Veleža i Širokog u užasnom stanju, upitno odigravanje utakmice

Teren na stadionu Rođeni u Mostaru uoči utakmice 24. kola Premijer lige BiH između Veleža i Širokog Brijega je u jako lošem stanju i igrači će imati teške uvijete za igru u današnjem susretu koji je na rasporedu u 18 sati.

Prethodnih dana, točnije od srijede, kiša “neumorno” pada u ovom hercegovačkom gradu, a s tim u vezi negdje je i očekivano da se tereni u našoj državi uslijed nešto slabijih drenaža natope vodom, što će svakako za igrače predstavljati veliki problem.

Iako su ljudi zaduženi za travnjak stadiona u Mostaru učinili sve što je u njihovoj moći da se steknu uvijeti za odigravanje utakmice, tu odluku će na kraju donijeti glavni sudac Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Na očajne uvijete u Mostaru upozorio je i trener Zrinjskog Sergej Jakirović koji je rekao da je upitno kako će se lopta uopće kretati na travnjaku Pod Bijelim brijegom u utakmici protiv Tuzla Cityja, a u kontekstu toga da ni njihov teren nije ništa bolji.

Susret u Mostaru trebao bi se igrati u terminu od 18 sati. Rođeni su trenutno na osmoj poziciji na tabeli sa 24 osvojena boda, dok je Široki na šestoj poziciji i nakon 23 odigrane utakmice imaju 32 osvojena boda.

Klix.ba

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.