Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Zbog straha od ponavljanja izbora za predsjednika RS-a Dodik najavio prosvjede u Banjoj Luci

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je održavanje prosvjeda vlasti zbog, kako je naveo pokušaja “prekrajanja izborne volje naroda Republike Srpske”.

Kako je rekao Dodik, zajedno s koalicijskim partnerima u utorak će održati miting u Banjoj Luci u 18 sati.

“Kako bismo poručili da nećemo dozvoliti da se prekraja izborna volja naroda Republike Srpske. Republika Srpska će se i ovaj put oduprijeti opasnim namjerama stranaca i opozicije, koji bi uz pomoć nezakonitih odluka CIK-a da stvore stanje kaosa i nestabilnosti”, napisao je Dodik.

Dodao je da je srpski narod na održanim izborima jasno rekao svoj stav i podržao politiku koju on zastupa.

“Nikakve manipulacije ne mogu promijeniti volju stotina tisuća građana koji su dali svoj glas za jaku i stabilnu Republiku Srpsku”, dodao je Dodik.

https://otpor.media/video-mile-lopove-mile-odlazi-odzvanjalo-banjalukom/

Podsjećamo, zbog utvrđenog velikog broja nepravilnosti na glasačkim mjestima, kao i kod prebrojavanja glasova za predsjednika Republike Srpske, CIK je naredio da se ponovo prebroje svi glasovi kada su u pitanju izbori za ovu funkciju.

Dodiku je glavna protukandidatkinja na ovoj poziciji bila kandidatkinja PDP-a ispred više stranaka opozicije Jelena Trivić.

https://otpor.media/dodice-pakuj-kofere-opozicija-iz-rs-a-predala-tuziteljstvu-bih-krivicne-prijave-protiv-dodika-i-jos-stotina-osoba/

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.