Srijeda, 18 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Turnir Prijateljstva Neum 2024. i 1. mjesto za ekipu Herceg Sporta U8 – 2016. godište

“Ljudi postanu zaista nevjerojatni kada počnu misliti da mogu postići stvari, kada vjeruju u sebe imaju pravu tajnu uspjeha “. Naši dječaci su cijeli vikend dokazali kako su NEVJEROJATNI, kako VJERUJU u sebe, kako VJERUJU jedni u druge. Teško je opisati što se sve događalo tijekom vikenda.

Uvodnim tekstom opisali bi vikend za nama fantastičan turnir gdje su odigrala djeca 2016 godište. Tako mali dječaci, rastrčani po cijelom terenu velika želja, borbenost, dovela ih je do finala, gdje su smireno kao veliki igrači preskočili i zadnju prepreku i došli do 1. mjesta.

Finale: FK Borac Jelah – Herceg Sport: 0-2. Naš Ivano Ivanković najbolji igrač turnira.

Teško je ukratko opisati, sve dojmove od protekla tri dana. Velik broj utakmica s protivnicama iz cijele regije. Igrali smo utakmice s renomiranim ekipama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ogromno iskustvo kako za djecu tako i za naše trenere. Druženje, upoznavanje s ekipama i trenerima, odlična zabava i fantastični uvjeti. Turniri nisu samo natjecanje i rivalstvo već sklapanje novih i jačanje postojećih prijateljstava. Novo iskustvo koje će vjerojatno našim mališanima biti urezano u pamćenje za cijeli život. Hvala organizatoru HNK Neum na pozivu i odlično organiziranom turniru.

Herceg Sport

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.