Nedjelja, 20 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

APEL ZA POMOĆ!

Preko portala Otpor.media osobi registriranoj na FB koja obrađuje brojne teme u društvu, te ima vrlo impresivan kritički osvrt na sva društvenopolitička događanja, primijetili smo da NN osoba izuzetno dobro poznaje Amir Gross Kabirija te njegov život i događanja. Nije nam interes da znamo identitet NN osobe, njena borba i kritika društveno političkih događaja je njen izbor preko kojih alata i načina će to raditi.

Ono što zamoljavamo NN osobu je da nam pomogne u borbi protiv najveće milenijske korupcije, gospodarskog i financijskog kriminala, nezakonitosti, nesavjesnosti u postupanju, zlouporabi položaja itd.. a sve se sprovodi preko Aluminij industries u Aluminiju.

Udruga malih dioničara (mada nemamo svoje predstavnike u NO), neki drugi koji se tako predstavljaju su u NO Aluminija, bori se već deceniju a pogotovo zadnje tri godine protiv svih nezakonitosti u Aluminiju, a pogotovo protiv najveće milenijske financijske afere koja se zadnje tri godine događa u ovom poduzeću pod pokroviteljstvom: Vlada F BiH – Nadzorni odbor Aluminija, Uprava- Amir Gross Kabiri, te visoka politika u sjeni.

Formiran je predmet u Tužiteljstvu više stotina stranica sa dokazima o počinjenju: nezakonit Ugovor, prevara, štetan Ugovor, krađa, financijski kriminal, zlouporaba položaja, korupcija itd.. sve reda veličina 500 mil KM, a ako će se uzeti u obzir zatezne kamate na dugove vjerovnika Aluminija onda je predmet težak preko milijardu KM u periodu najma imovine Aluminija d.d.

Stoga molimo NN osobu da nam pomogne u ovoj legalnoj, otvorenoj, neskrivenoj, zakonitoj borbi preko institucija, da nam dostavi što više informacija o samom Amir Gross Kabiriju, jer smo iz komentara NN osobe spoznali da mnogo toga zna o njemu – zaključujemo da mu je NN osoba bila bliska, ili je NN osoba bliska sa nekim tko jeste ili je bio blizak Amir Gross Kabiriju.

Pitanja:

1.Amir Gross Kabiri dokazano je ima snažne poslovne veze s Mikhailom Piotrovskiyim dugogodišnjim direktorom „Emitraž“ muzeja i jednim od najodanijih kadrova Vladimira Putina još iz perioda njegovog mandata na poziciji gradonačelnika Sankt Petersbourga, te vas molimo da pojasnite da li znate veze gosp Kabirija sa Rusijom, te da li je gosp Kabiri politički projekt Rusije preko ove kriminalne transakcije u Aluminiju. Ako da , kako s kojim ciljem

2.Spomenuli ste u komentarima detalj tj. događaj, kada su početkom svibnja 2020 g trebali doći ekipe medicinskih stručnjaka iz Rusije u Mostar gdje su trebali izvršiti dezinfekciju Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. U pitanju su bili ljekari čini nam se ruske vojske. Možete li pojasniti pozadinu toga: Da li Ruska vojska, da li Wagner jedinice, Odakle Dragana Čovića da to dogovara, te da li je Amir Kabiri u pozadini te organizacije naveden posjete.

3.Spomenuli ste da dosta toga znate iz njegovog privatnog života – možete li detaljno pojasniti: Mi znamo razne sklonosti sexualne prema različitim spolovima, pogotovo sa mladim dečkima, konzumacija (Bijelog), razvratni partiji itd.. Da li nešto ima što ne znamo. Spomenuli ste mu majku, strica itd.. tj. neke detalje iz privatnog života a za koje ne znamo

4.Molim da pojasnite njegove poslove u Izraelu, jer je stalno lociran u Mostaru, te da ima išta u Izraelu morao bi povremeno i otići nazad, ali ne ide. Kakav sudski proces se vodi protiv njega, kakav je njegov status sada u Izraelu. Da li se smije vratiti u Izrael

5.Vezano za umjetnička djela tj slike: obzirom da se A Kabiri služi prevarama, lažima, obmanama, krivotvorenjem stvaranjem medijske slike o njemu kao spasitelja – sumnjamo da je vrijednost njegovih djela 200 mil USD a kako je sam prezentirao.

-Zašto je ta djela doveo u Mostar?

-Da li su to njegova djela ili vlasništvo nekog muzeja ili galerije

-Da li su ta djela kolateral bila po poslovima koje je upropastio u Izraelu … molimo detalje (nogometni klub Hapoel, Kinezi, izgradnja stadiona???)

6.Da li ste upoznati o recimo zadnja tri prva suradnika A Kabirija koji su bili visokopozicionirani u njegovoj firmi, a imali su primanja možda jedna od najvećih u državi, te su svi napustili firmu, a drugi su htjeli napustiti ali im on nije dao gušta pa im je dao otkaz, a u stvari riječ je bila sve o poslovima koji su bili crvena linija preko koje ti ljudi nisu htjeli preći (uglavnom riječ je o tri ženske osobe). Koji su to nelegalni poslovi na koje ih je tjerao

7.Da li ste Vi radili sa gosp Kabirijem.

8.Panama – o njoj smo mi pisali i Vladi i Tužiteljstvu te mnogim drugim – romane. Dostavili jasne dokaze.

Imate li spoznaju da li je i kako A Gross Kabiri radio tj izvlačio pare u Panamu. Ako da – koliko. Imate li spoznaju da li Premijer, Ministar Džindić, Čović ili još netko ima otvorene račune u Panami… molimo sve o Panami da napišete što znate

9.Kakvi su odnosi Kabirija i familije Demirović u Mostaru. Familija za koju se vežu afere kriminala, droge itd..

10.Tko je sa „ulice“ savjetnik Kabirija. Jer ga je netko savjetovao za svaki potez kojim kupuje javnost, javno mjenje itd: Sponzorstvo Zrinjski, Predsjednik židovske općine, Lana Pudar, Mostarski polu-maraton, Sarajevo film festival, Židovska Europska asocijacija rabina itd…

Vrbovanja političara i znanstvene zajednice na razne forume u Aluminiju. Ipak on ne zna naš jezik, ali od samog početka netko ga mudro savjetuje a sve su to potezi što ih je radio i Pablo Escobar.

11.Obzirom da imamo info da u zadnja dva mjeseca Kabiri je smanjio proizvodnju na cca 20% od lanjske, izgubio je ključnog dobavljača, ključne kupce, posljedica toga je i požar u ljevaonici jer nema sirovina pa je pretapao svakakvo smeće od metala – Zaključak je da i on sam vidi mada nije glup, da je njegova prevarantska misija ovdje završila, te da ima pameti, pokupio bi zaradu i pobjegao, međutim on najavljuje da ostaje ovdje i da je ovo njegov dom. Što je razlog tome. Jesu li slike i umjetnine razlog tome – tj. skrio ih je ovdje ili otuđio – te su mu slike balast tj. uteg da me može pobjeći.

12.Na komentaru ste rekli pogledajte video ostavili ste link i rekli usporite pa ćete vidjeti. Pogledali i vidjeli te zaključili: Sodoma i Gomora, u manirima venecijanskih razvratnih zabava iz 18 stoljeća. Molim da pojasnite što je na videu skriveno a nismo uspjeli vidjeti. Znamo za tu zabavu da su na njoj bili Bakirov Zet i kćerka te da je bilo razvratništva kao i droge. Da li ste na to mislili? Ili na nešto drugo?

13.Šta znate o ex veleposlaniku Albanije i BiH Noah Gal Gendleru koji je desetke puta dolazio uglavnom petkom navečer na razvratne partije koje je Kabiri organizirao u upravnoj zgradi Aluminija…?

14.Da li imate spoznaje vezano za njegovo financijsko i knjigovodstveno poslovanje Aluminij industries – je li sve tu čisto po pitanju: prijave radnika, poreza doprinosa, faktura, knjiženja, Itd.. itd..

15.Da li je imao ikakve uvozne fakture iz Paname – a to se obično radi kada se želi umanjiti iznos vrijednosti robe radi manjeg obračuna plaćanja carinepa kasnije i poreza.

Naša borba je otvorena otkrivenog identiteta. Predmet Aluminij- Kabiri Vlada F BiH, Uprava NO, je težak i velik preko 1500 stranica. Predmet će u konačnici imati sudski epilog. Obzirom da je visoka politika te izvršna vlast uključena u ovu milenijsku aferu i financijski kriminal- istrage nisu spore ali zbog osjetljivosti predmeta u pravom trenutku sve će isplivati u javnost i predmet će imati sudski epilog.

Stoga molimo Vas N.N. da nam tajno – ne morate otkrivati svoj identitet – napišete i dostavite kanalom koji će Vam reći Otpor.media – sve detalje o A Gross Kabiriju. Rekli ste u nekoliko navrata možete o njemu roman napisati.

Molimo da napišete roman ili dva romana, mi imamo vremena sve čitati i analizirati te iz istog uzeti sve ono što nam može pomoći u borbi da pobjedi zakon pravda i istina.

Hvala, te još jednom molimo da nam pomognete jer na ovaj način pomažete građanima , Državi, pravdi i istini…. te borbi protiv kriminala, korupcije i pljačke naroda i Države.

Udruga DIAL

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.