Petak, 4 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Zajednice žena HDZ-a BiH organizira promocije knjiga „Preživjeti 21 stoljeće „ i „Izopačeno čovječanstvo“ autorice Žane Alpeza

Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača” u svojim ograncima od Viteza, Kiseljaka, Busovače, Žepča te drugih, organizira u svibnju 2023 promocije dvaju knjige autorice Žane Alpeza, njezin knjiga „Preživjeti 21 stoljeće „ i „Izopačeno čovječanstvo“

Autorica knjiga pod nazivom „Preživjeti 21 stoljeće“ i „Izopačeno Čovječanstvo“ , je ustvari skup Kolumni koje je autorica Žana Alpeza pisala za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija). Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice. Svi se ponekad pitamo kuda ide ovaj svijet u kojem kao da od previše ljudi ne vidimo čovjeka, u kojem je sve manje suosjećanja jednih prema drugima i sve manje ljubavi uopće.

U njima otvoreno, bez ustezanja, kroz osobna iskustva progovara o mizantropiji kojom smo, nažalost. okruženi. Sve više smo, misli autorica, zaokupljeni sami sobom i vlastitim uspjehom i na tom se putu negdje izgube prave vrijednosti, moralnost i jednostavnost, bez obzira na sredinu u kojoj živimo. Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Recenzenti su mr.sc. Božo Skoko, hrvatska filmska kazališna glumica Arijana Čulina, hrvatski filmski i kazališni glumac Boris Svrtan, te Mirela Holly.

Nakladnik knjige je Udruga Pravi Put

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.