Nedjelja, 13 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Ivan Dračar pobjednik 26. mini maratona Polog – Široki Brijeg

Pobjednik tradicionalnog mini maratona Polog – Široki Brijeg koji se trčao povodom 32. obljetnice zaustavljanja tenkova agresorske JNA i u sklopu manifestacije „Svibanjska sjećanja 2023.“ je Ivan Dračar.

Prvo mjesto osvojeno je s vremenom 30,53 minuta. Drugo mjesto osvojio je Uroš Gutić(32,23), dok je treći bio Ante Pokrajčić (33,00).

Dionica je bila duga cca 10km, a na ovogodišnjoj utrci sudjelovao je 91 trkač iz BiH i Republike Hrvatske. Ovo je bio 26. mini maraton.

Prvoplasiranom je pripala novčana nagrada u iznosu od 500 KM i pobjednički pokal. Drugoplasiranom je pripalo 300 KM i pokal, a trećeplasiranom 200 KM i pokal. Najboljima je nagrade uručio Ivo Pavković, pomoćnik gradonačelnika Širokog Brijega.

Posebna priznanja i novčane nagrade u iznosu od 100 KM dobilo je pet najbolje plasiranih Širokobriježana. Nagrade im je uručio Toni Galić, predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega.

1.Filip Zovko
2.Darko Hrkać
3.Ivan Matković
4.Mario Galić
5.Josip Anić

Posebno priznanje i novčane nagrade od 100 KM dobilo je i pet najbolje plasiranih Širokobriježana školskog uzrasta. Nagrade je udijelio Ivan Zeljko, član Upravnog odbora Športskog saveza.

1.Ante Barać
2.Ivan Marić
3.Marko Ćavar
4.Ivan Kvesić
5.Marko Bokšić

Pokal i novčanu nagradu od 100 KM dobilo je i pet najboljih djevojaka. Nagrade je uručio Marko Ćavar, predsjednik Skupštine Športskog saveza Grada Širokog Brijega.

1.Dijana Manđarelo
2.Anđela Talić
3.Naomi Manđarelo
4.Monika Vištica
5.Josipa Baković

Posebnu nagradu za najstarijeg sudionika dobio je Bože Marković (1951. godište). Priznanje je uručeno i najmlađem sudioniku Jakovu Đoli (2012. godište). Priznanje za najdugovječnijeg sudionika dobio je Zoran Kutle.

Svi sudionici mini maratona dobili su priznanje za sudjelovanje povodom 32. obljetnice zaustavljanja tenkova.

Grad Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.