Srijeda, 16 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Široki Brijeg u nedjelju postaje središte cheerleadinga

Tradicionalna Cheerleading Večer u organizaciji Hrvatskog Cheerleading kluba Široki i ove godine biti će održana u Parku Sajmište u Širokom Brijegu.

Ovogodišnja Cheerleading Večer oboriti će sve dosadašnje rekorde. U Širokom Brijegu nastupiti će preko 200 sportašica i sportaša iz 7 gradova. Uz domaćine iz Širokog Brijega nastupaju još i sportašice i sportaši iz Mostara, Ljubuškog, Nevesinja, Ledinca, Gacka i Kiseljaka.

Sama večer je posebna i po tome što će ju otvoriti cheerleading reprezentacija Bosne i Hercegovine kojoj će ovo biti ujedno i prvi nastup, točnije generalna proba pred odlazak na Europsko cheerleading prvenstvo koje se od 30.06. do 02.07. održava u Italiji. Inače Bosna i Hercegovina prvi put u povijesti sudjeluje na Europskom cheerleading prvenstvu, a svoje pripreme je imala u Širokom Brijegu.

Uz nastupe sportaša i sportašica iz 7 klubova, održati će se i natjecanje u 3 discipline, a biti će i dodijeljena godišnja priznanja najaktivnijim članicama iz Širokog Brijega.

Program je namijenjen djeci svih uzrasta stoga pozivamo sve da u nedjelju 25.06. posjete Park Sajmište i uživaju u izvedbama. Program počinje u 20h.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.