Ponedjeljak, 7 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Započelo 22. izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Ovog ponedjeljaka na igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg u Klancu započelo je 22. izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Odlično vrijeme i vrhunski potezi sa 12 zgoditaka momčadi u dvije utakmice držali su do samog kraja gledatelja koji su popunili tribinu, kao i stolove sa kojih se slijevale litre piva dok su na svakom uglu mirisali ćevapi i kobasice.

Ekipa mjesnih zajednica Dobrkovići i Brig započeli su ovogodišnje natjecanje, a tu smo mogli gledati već na početku pravu malu golijadu s obje strane i gdje su pobjedu odnijeli 4:3 predstavnici Dobrkovića,

Golove za Brig su postigli: Mate Šušak, Ivan Hrkać, Domagoj Marušić, dok su za Dobrkoviće se u strijelce upisali Ante Grbešić sa dva gola, te Tomislav Grbešić i Toni Cigić sa po jednim.

Završetkom prve utakmice uslijedilo je svečano otvorenje. Nakon što je nazočne pozdravio Toni Galić, predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega, malonogometnu ligu je otvorio gradonačelnik Miro Kraljević. Božji blagoslov udijelio je fra Ivan Crnogorac.

U drugom susretu večeri Jare su slavile protiv Dužica 3:2. Stipe Škrobo je za Dužice postigao dva zgoditka, dok je za Jare isto to odradio Ivan Buhač, a jedan Filip Primorac.

Iako je došlo do nekih “problema” sa MZ Mokro i otkazivanja njihova nastupa na ovogodišnjem natjecanju, a predstavnici Turčinovića se ponadali kako su već u drugom danu turnira kada su trebali imati okršaj s njima osvojili bodove “bez ispaljena matka”, ipak promjena i nesuglasice riješene, tako da već u utorak u posljednjoj trećoj utakmici gledati ćemo dvoboj ovih susjednih sela.

Raspored za utorak, 4. srpnja:

1.utakmica – Dobrič Provo – Grabova Draga – Crnač
2.utakmica – Privalj – Oklaji
3.utakmica – Turčinovići – Mokro

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.