Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Rizah Softić očitao lekciju Galit Peleg o antisemitizmu, cionizmu te dokazao da Peleg igra igru sa Kabirijem

ELMEDIN KONAKOVIĆ SADA NA POTEZU – JER DJELOVANJE GALIT PELEG I GROSS KABIRIJA SVAKIM DANOM PRERASTA U SVE VEĆI DIPLOMATSKI SKANDAL

U posjedu smo PISMA kojeg nam je dostavio gosp Rizah Softić predsjednik Udruženja dioničara i udjeličara u Privrednim društvima (UDU FBIH – “Dioničar”), a kojeg je gosp Softić uputio nerezedencijalnoj veleposlanici države Izrael u BiH sa sjedištem u Tirani.

Predmetni dopis gosp Softić je dostavio i Ministru vanjskih poslova BiH gosp Elmedinu Konakoviću.

Ono što je OTPOR.Media, prethodno i dokazao, a to danas svatko zna i vidi, gosp Softić u pismu dokazuje spregu i vezu Veleposlanice Peleg i Kabirija, te gosp Softić navodi da je pisanje gđe Peleg Nogometnom savezu BiH, a u svezi transparenata na utakmici Čelik-Zrinjski: tendenciozno, ne opravdano i zlonamjerno.

Obzirom da je gosp Softić dostavio ovo pismo i gosp Konakoviću, a u pitanju su i diplomatski skandali smatramo da je na potezu sada gosp Konaković, jer su dokazi o skandalu očiti.

Prenosimo pismo u cijelosti bez cenzure:

ODGOVOR Veleposlanici Izraela u BiH Galit Peleg, povodom njene ne opravdane, ne argumentirane, tendenciozne i zlonamjerne reakcije napisane u PISMU ČELNICIMA NOGOMETNOG SAVEZA i objavljeno na mnogim portalima među kojima je i depo.ba 03.11.2023.g. u 19 h.

POŠTOVANA Veleposlanice Izraela Galit Peleg! S ovim pismom obraća Vam se Udruženje dioničara i udjeličara u Privrednim društvima (UDU FBIH – “Dioničar”) koje ima članova koji su ujedno i dioničari u PD Aluminij dd Mostar. Upravo taj ALUMINIJ dd Mostar daje nama motiv i pravo da Vam se obratimo i napišemo:

Galit Peleg, poznato nam je da ste služili kao oficir u Izraelskim obrambenim snagama, i nakon odsluženja vojnog roka studirali ste na Hebrejskom univerzitetu u Izraelu.

Utjecaj na osobna mišljenje oficira u Izraelskim obrambenim snagama može se poistovjeti s utjecajem na osobna mišljenje oficira u Jugoslovenskim obrambenim snagama u definiranju tko je neprijatelj za Izrael a tko za Jugoslaviju.

Vaše studiranje na prestižnom Hebrejskom univerzitetu u Izraelu su Vas (pretpostavljamo) predodredili za poslove s kojim se trenutno bavite. S toga budite diplomata i ne budete osoba koje ne razlikuje ŽIDOVE cioniste i ŽIDOVE koji su pristalice Rabina i aktiviste iz New Yorka, Yisroel Dovid Weiss, jedan od najpoznatijih lidera ultraortodoksne jevrejske grupe Naturei Karta. (Pogledajte YuTube Yisroel Dovid Weiss | Recite Al Jazeeri).

Da je kojim slučajem Rabin Yisroel Dovid Weiss predsjednik HNK ZRINJSKI u Zenici sigurno ne bi bilo transparenta: “Džaba vam titule i mjesta prva, kada ste židovska k***a”.

Navijači čelika “Robijaši” a šira javnost u FBiH a naročito građani Mostra znaju sve (loše) o predsjedniku HNK Zrinjski g. AMIRU GROSS KABIRIJU Židovu cionisti koji na gnusnom, prljavom, odvratnom i kriminalnom primjeru sustavnog uništenja Aluminija d.d. Mostar provodi izraelski državljanin AMIR GROSS KABIRI, uz svesrdnu pomoć stranaka u Vladi FBiH.

Brojke su pokazale od kada je Aluminij dd dat u zakupu, Aluminij dd za 3 god stvorio 51,6 milijuna KM novih gubitaka plus 140 milijuna KM gubitaka na zateznim kamatama vjerovnicima, a gosp Gross Kabiri preko svoje firme Aluminij Industry doo Mostar je za sebe, samo za sebe kao individua – kapitalizirao 85 milijuna KM dobiti, koju je vjerojatno (pretpostavljamo) poslao u Panamu.

Ex Veleposlanik Izraela Noah Gal Gendler, i trenutna veleposlanica Galit Peleg počinili ste diplomatski skandal dozvolivši bez Vaše reakcije registraciju lažne (FAKE) gospodarske komore Izraela u Mostaru, a gosp. Amir GROSS Kabiri je počinio i kazneno djelo podrivanja Ustava BiH, prevarom osnivajući 26.5.2023.g. Udruženje koje je nazvao: UDRUŽENJE „PRIVREDNA KOMORA DRŽAVE IZRAEL U BIH”, pa ispred i u ime Izraela i politički i gospodarski nastupao s tim FAKE Udruženjem.

Ali Amir Gross Kabiri i dalje slobodno šeta ali sada s minimalno 8 zaštitara u crnim automobilima zatamnjenih stakala. Djelovanja gosp. Amir Gross Kabirija preko društvenih mreža, može se jedino opisati kao svjesno, namjerno, ciljano, podizanje nacionalnih tenzija u Državi BiH i Gradu Mostaru koji je multinacionalan, multikulturalan, koji je izgradio suživot nakon proteklog rata, te jedan ali samo jedan pojedinac, s privremenom radnom dozvolom, kao strani državljanin, hoće i želi da izazove međunacionalne tenzije. Navedene namjere gosp. Kabirija nisu ništa drugo nego maliciozne. On može izazvati problem i preko noći nestati, jer je na našem posrnulom Aluminiju „digao“ 45 milijuna EURA zarade, pa s tim novcima slobodno može kupiti negdje i otok, otočje, a njegove posljedice ostale ovdje u Mostaru i Hercegovini mogu biti nesagledive. U ekonomskom smislu već su nesagledive.

OBJAVE GOSP KABIRIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SU ZA SVAKU OSUDU!!! I VI G. GALIT PELEG NE REGIRATE??

Vi gospođo Galit Peleg na sve ovo sve šutite i žalosno je da za Vas su bitnije parole u Zenici od govora mržnje i kriminala u Aluminij dd koji očigledno čini Amir Gross Kabiri.

AFERIM!! gospođo Galit Peleg!!

Da se uvjerite dodatno kakav je lik ŽIDOV cionista Amir Gross Kabiri sugeriramo Vam da poslušate povjesničara i publicistu Dragana Markovinu koji je 31.10.2023. gostovao u TV Emisiju „Dan uživo” na televiziji N1.

Samo ova u nastavku rečenica Dragana Markovine u navedenoj emisiji govori više od 1000 riječi a mnogo gori utjecaj ima od bezazlenog transparenta u Zenici koji se odnosio isključivo na Amir Gross Kaburija a ne na cijeli narod u Izraelu:

Citiramo: “Kabiri sa svojim statusima i svime što govori itekako može izazvati tenzije i to radi sve vrijeme. Ja se bojim zapravo da to ako se ovo nastavi, a nastavit će se, zaista ne preraste u nove međunacionalne tenzije u Mostaru”.

Mi kao udruga koja ima članova Hrvata/ica, Bosanaca/ki Srba/ijanki reagiramo i protestiramo, te ne želimo dopustiti da Mostarski OLIGARH Gross Kabiri koji je za par godina akumulirao nelegalno desetine milijuna EURA, bude ikona i predmetom divljenja i uspješnosti, a koji može ostaviti teške i neizbrisive tragove međunacionalnih tenzija, tako da nećemo moći otići na Stari Most popiti kahvu, pojesti ćevape, otići u Blagaj na baklavu isl.

Želimo se osjećati sigurno i u Širokom Brijegu i u cjelovitom Mostaru, i Sarajevu i Banjaluci, a Vi veleposlanice s političarima i institucijama na ovakve pojave Kabirija morate reagirati i riješiti ih jer narod i građani to traže od Vas i uče Vas da poštivate Ustav i primijenite zakone.

Veleposlanice Izraela u BiH Galit Peleg, primijetili ste po Vašem sudu nemile scene na utakmici Čelik – Zrinjski i uvredljiv transparent navijača Čelika, a niste htjeli ili niste željeli da primijetite da je taj transparent napisan u jednini i da se baš odnosi na Židova cionistu Gross Kabirija jer je on predsjednik HNK Zrinjski.

Da su navijači Čelika mislili na cijeli Židovski narod cioniste, transparent bi glasio: “Džaba vam titule i mjesta prva, kada ste k***e cionista”

Pismo čelnicima Nogometnog saveza BiH u kojem navodite kako je upravo ovakvo ponašanje udar na mir i suživot između naroda u BiH to je čista LAŽ. Nego, ovakvo ponašanje Amir Gross Kabirija je udar na mir i suživot između naroda u BiH.

Ministarstvo vanjskih poslova Države Izrael i Veleposlanstvo Izraela za BiH s dubokom zabrinutošću će da prati rad UDRUŽENJE „PRIVREDNA KOMORA DRŽAVE IZRAEL U BIH”. Antisemitske povike, ako su bili?? koji su odjekivali Zenicom tijekom utakmice Kupa BiH između Čelika i Zrinjskog ništa gore nisu od uzvika navijača Zrinskog kada u Mostaru gostuje Željezničar ili Srajavo.

Dodali ste u pismu kako ste šokirani i užasnuti time da netko ističe i potiče ovakve zabrinjavajuće poruke protiv židovskog naroda, posebno imajući u vidu strašne zločine Hamasovih terorista počinjene u Izraelu 7. listopada a da ni jednom riječi ne osudite strašne zločine Cionističke armije počinjene nad nedužnim civilnim stanovništvom Palestine.

Izraelska veleposlanica i Ministarstvo vanjskih poslova treba da drže da je upravo ponašanje Amira Gross Kabirija u Aluminij Industriy doo udar na mir i suživot između naroda u BiH.

Pozivamo Nogometni savez BiH da hitno reagira i zauzme nedvosmislen stav protiv nasilja na stadionima i ako utvrdi da je bilo antisemitskog uznemiravanja na BH stadionima da se utvrdi tko to radi i da se adekvatno kazni.

Mnogi navijači Čelika i ne znaju za pojam „antisemitsko uznemiravanje”, i ne pada im napamet da koriste Antisemitizam kao neprijateljski stav prema Židovima, jer za njih je Židov i Rabin aktivista iz New Yorka, Yisroel Dovid Weiss, jedan od najpoznatijih lidera ultraortodoksne jevrejske grupe Naturei Karta. (Neturei Karta je poznata kao ultraortodoksna jevrejska zajednica koja se suprotstavlja Državi Izrael i cionizmu po vjerskim i moralnim osnovama, a ističe se širom svijeta svojim razumijevanjem za Palestinu.)

Dali za Vas g. Galit Peleg, antisemitizam propagira Rabin Yisroel Dovid Weiss,?? I dali su njegovi javni istupi gori od jednog transparenta u jednini napisanog na utakmici Čelik – Zrinjski?? Voljeli bismo da nam date odgovor.

I za kraj dajemo naše mišljenje od koristi za Vas:

Amir Gross Kabiri je opasnost i za BiH i za Izrael. Razgovarajte s njim u vezi Aluminij industry doo i naročita u vezi UDRUŽENJA „PRIVREDNA KOMORA DRŽAVE IZRAEL U BIH”, i za koju svrhu ga on koristi. Dobit ćete odgovor koji će Vas više zanimati od transparenta u Zenici napisanog u jednini.

S toga još jednom potenciramo na Vaše ne opravdano, ne argumentirano, tendenciozno i zlonamjernu reakciju napisanu u PISMU ČELNICIMA NOGOMETNOG SAVEZA

S poštovanjem,
Predsjednik „UDD I DOO” Softić Rizah

Dostavljeno i u MVP n/r Ministar KONAKOVIĆ ELMEDIN e-mail
info_mvpbih@mvp.gov.ba
Adresa: Musala 2, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.