Srijeda, 23 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Kabiri proglasio eksteritorijalnost Aluminija dd

Eksteritorijalnost (latinski), pojam u međunarodnom pravu kojim se označava izuzimanje npr teritorija ili područja iz jurisdikcije zemlje u kojoj se nalaze i proglašavanje tog područja nečijim drugim vlasništvom, npr vlasništvom druge zemlje.

Koristeći već naučenu i ustaljenu praksu koja se prakticira u Izraelu 75 godina, NAŠ, VELIKI, SVEMOĆNI GROSS KABIRI, JE prisvojio državi Izrael Aluminij d.d., (ogroman kompleks od preko 15-20 hektara,) koristeći strategiju „Zapišaj i okolči“ , te je i službeno to objavio na svojim društvenim mrežama.

Kao investitor došao bez para, mnogi ga hvalili bogataš, ima stotine milijuna, a ono prikazao samo 5000 KM, uvijek želja bila biti vlasnik Aluminija, preko granice sve partnere obmajavao da je on vlasnik Aluminija, čak napiso da ge je on osnovao 1975. g mada je naš Gross Kabiri 1980 g rođen.

…. I evo sada san se ostvario – strategija eksproprijacije

Gledali smo tisuće puta na TV kako Izraelci, pogotovo novi doseljenici dođu do Palestinskih naselja, istjeraju , protjeraju, Palestince, otmu zemlju, okolče, izgrade zidove i naprave naselja.

E, to se dogodilo i našem, sada njegovom Aluminiju, naš najpoznatiji u povijesti strani investitor je to i objavio na svojim društvenim mrežama. Uradio je on to i neki dan, ali ga mnogi nisu ozbiljno shvatili, ali je danas to zapečatio, onako momački, te se cijelom svijetu i pohvalio. Kada može u Izraelu svaka budala to uraditi nad Palestincima, zašto Veliki Kabiri to ne može uraditi nama krško – bosanskim neandrtalcima.

Neka si, svaka ti čast Amire!!!! Gledaj Dragane! Gledaj Nermine! Gledaj Kajganiću! A Gledaj i Zdenko Kovaču (gl. Tužitelj HNŽ)! – vidi pobrojasmo i : Hrvata, Bošnjaka, Srbina!!

Pa recite poštovani čitatelji, da nema suživota, da nema bratstva i jedinstva kao nekada.

Dođe Mudrac sa istoka i vrati nam jedinstvo!!

Istraživački tim portala OTPOR.Media

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.