Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: “Frend Zona” osvaja eter: Novi hit Kristijana Penavića i Joze Mikulića!

Mladi i talentirani glazbenici iz Širokog Brijega, Kristijan Penavić i Jozo Mikulić, napokon su predstavili svoju dugo očekivanu pjesmu pod nazivom “Frend Zona”. Ovaj singl, koji već sada ima odlične izglede za dugotrajnu popularnost na TV kanalima i radio postajama, oduševit će sve ljubitelje dobre glazbe.

Pjesma “Frend Zona” nastala je prije četiri godine iz stanja frustracije Kristijana Penavića, koji se borio s kreativnom blokadom. U trenutku inspiracije, izbacio je sve emocije i misli na papir, stvarajući pjesmu koja je odmah privukla pažnju. Nakon što je vidio snimku pjesme koju je objavio na svom Instagram profilu, javio mu se Jozo Mikulić s idejom da otkupi pjesmu. Međutim, umjesto prodaje, Kristijan je odlučio surađivati s Jozom, i tako je započela njihova zajednička glazbena avantura.

Projekt je bio izazovan, ali vrlo uspješan. U rekordnom vremenu i s ograničenim budžetom, dečki su uspjeli snimiti pjesmu i spot u Italiji, uz pomoć talentiranog kamermana Duje Masnića. Rezultat je izuzetan glazbeni uradak koji možete poslušati i pogledati već sada.

Mladi kantautor Kristijan Penavić izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom, naglašavajući kako su on i Jozo jako ponosni na sve što su ostvarili. Ovo je definitivno projekt za pamćenje, a pjesma “Frend Zona” zasigurno će dugo godina biti prisutna na glazbenim listama kao i životna priča Romea i Julije upravo iz ovog gradići u kojemu je spot sniman.

Uživajte u premijeri “Frend Zona” koja će Vas osvoji svojim ritmom i emocijama!

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.