Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: MNK Hercegovina osvojila titulu prvaka BiH iu Široki Brijeg dovodi Ligu prvaka!

MNK Hercegovina je u svom Širokom Brijegu ostvario nevjerojatan sportski podvig. U četvrtoj utakmici finalne serije protiv GFC Sarajeva, pobjedom od 3:2 osigurali su titulu prvaka Bosne i Hercegovine s ukupnim rezultatom 3:1. Ova uzbudljiva završnica održana je pred krcatom dvoranom na Pecari, gdje su navijači doživjeli nezaboravne trenutke, a igrači bi ih mogli sve više u budućnosti doživljavati!

Već u četvrtoj minuti utakmice, Ante Ćorluka doveo je domaći tim u vodstvo, što je podiglo atmosferu u dvorani. Dvadeset minuta kasnije, Ivan Peko je uduplao vodstvo Hercegovine, dodatno razveselivši navijače. Međutim, gosti iz Sarajeva nisu dugo čekali da odgovore. Minutu kasnije, Muanis Duvnjak smanjuje rezultat i vraća nadu svojoj ekipi.

Napetost je nastavila rasti, a u 27. minuti Anes Džafa postiže izjednačujući pogodak za GFC Sarajevo. Kada se činilo da bi utakmica mogla otići u produžetke, Darko Ivanković postiže pogodak vrijedan pobjede i titule prvaka u 29. minuti. Ovaj trenutak izazvao je erupciju oduševljenja među navijačima, koji su zajedno sa svojom ekipom proslavili veliki trijumf.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebook stranici portala OTPOR.Media:

Osvojivši duplu krunu ove sezone, MNK Hercegovina je osigurao plasman u Ligu prvaka, gdje će predstavljati Bosnu i Hercegovinu kao njen prvak. Dolazak Lige prvaka u Široki Brijeg donosi nove izazove, ali i prilike je za još veće sportske trenutke, podsjećajući na slavne dane NK Širokog Brijega i HKK Široki.

FOTO: Mili Marušić

Ova večer na Pecari bila je prava sportska bajka. Navijači su priredili spektakularnu koreografiju, a cijeli događaj protekao je bez ikakvih incidenata, što priliči istinskim sportskim velikanima. Atmosfera zajedništva i fair-playa dodatno je uveličala ovu povijesnu pobjedu. Vjerujemo da je ovo samo početak novog zlatnog doba sporta u Širokom Brijegu, jer ova ekipa i njihovi navijači to zaista zaslužuju.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.