Petak, 20 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Damir Zlomislić “vratio se kući” i postao prvo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu

Damir Zlomislić je prvo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu. Tridesetdvogodišnji vezni igrač je povratnik u svoj matični klub u kojem je posljednji angažman imao u proljetnom dijelu sezone 2017./2018.

NK Široki Brijeg i Damir Zlomislić potpisali su dvogodišnju suradnju. Zlomislić je dijete Širokog Brijega, a posljednji je angažman imao u HŠK Zrinjski Mostar čiji je dres nosio proteklih pet sezona.

„Zadovoljan sam što sam ponovno ovdje. Velika je odgovornost igrati za Široki Brijeg, posebno nama domaćima. Osjećam da na sebi imam veliku odgovornost i nadam se kako ću pomoći klubu. Uvijek kada sam bio ovdje bilo je lijepo i uspješno, a želim tako da bude i dalje. Nadam se kako ćemo uz kvalitetan rad s trenerom vratiti dobre igre na Pecaru, kao što su ljudi ovdje i naviknuli godinama da se igra dobar nogomet“, istaknuo je Zlomislić koji je prvi trofej u svojoj bogatoj karijeri osvojio upravo sa Širokim Brijegom (Kup BiH u sezoni 2016./2017.).

„Vjerujem da ćemo vratiti dobre igre na Pecaru. Naši navijači su naviknuli da se ovdje igra dobar nogomet. Karijera me naučila da uz predan rad i žrtvu možeš ostvariti prave rezultate. Ako stvorimo dobru zajednicu i svi imamo isti cilj, vjerujem kako će biti dobro i uspješno“, dodao je Zlomislić.

U svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri, pored Širokog Brijega i Zrinjskog, Zlomislić je još igrao za GOŠK iz Gabele, češki Vlašim, Rijeku, rumunjski Brašov, Istru, turski Gazientep, bjeloruski Šahtar iz Soligorska, te Vojvodinu iz Novog Sada.

U dosadašnjoj karijeri upisao je 57 nastupa u dresu Širokog Brijega uz učinak od tri pogotka i tri asistencije.

Damire, dobro došao kući!

NK Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.