Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Vizionarka Cheerleadinga – Utjecaj Nikoline Čolak i HCK Široki na Sport u BiH

Gošća podcasta VRISAK, jedan od najutjecajnijih glasova u svijetu cheerleadinga, Nikolina Čolak, podijelila je svoju priču o strasti prema sportu, predanosti trenerstvu i vođenju Saveza.

Kao glavna trenerica Hrvatskog cheerleading kluba Široki i predsjednica Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine, Nikolina Čolak je figura čija su strast i posvećenost ključni za razvoj cheerleadinga na prostoru regije.

HCK Široki, čije je srce upravo Nikolina, nije samo klupski kolektiv već i kolijevka cheerleadinga u Bosni i Hercegovini.

Kroz godine, klub je bio ključan u podršci mnogim drugim klubovima u njihovim počecima i razvoju.

Njihov rad nije prošao nezapaženo, jer su redovito nagrađivani za svoj doprinos razvoju ovog sporta. Ovaj put, nagrada je došla u obliku priznanja za iznimna postignuća.

U podcastu VRISAK, Nikolina je istaknula važnost timskog rada i zajedništva unutar kluba.

“Cheerleading nije samo sport, već stil života koji uči mlade ljude važnosti timskog rada, discipline i povjerenja”, rekla je Nikolina.

Otkrila kakve sz navike današnje djece u usporedbi sa svojim djetinjstvom.

Kroz svoj rad kao trenerica, ona nije samo podigla nivo treninga i natjecanja unutar kluba, već je i aktivno doprinijela širenju cheerleadinga kao sporta širom regije.

Pod njezinim vođstvom, Cheerleading savez BiH također je doživio značajan rast i razvoj.

Kao predsjednica Saveza, Nikolina je bila ključna u organizaciji natjecanja, treninga sudaca i promociji sporta među mladima.

Njezin angažman prelazi granice kluba i države, jer je postala prepoznatljiva figura u regionalnom cheerleading svijetu.

Otkrila je kako je imala poziv za preseljenje u Ameriku kako bi gore nastavila svoj radi, ali je odbila taj poziv.

Gostovanje Nikoline Čolak u podcastu VRISAK nije samo prilika da čujemo njezinu priču, već i inspiracija za sve koji se bave ili se žele baviti ovim dinamičnim sportom. Njezina strast prema cheerleadingu i njezin neumorni rad dokazuju da istinska posvećenost i ljubav prema sportu mogu imati dubok i trajan utjecaj na zajednicu i mlade sportaše.

Otkrila je kako joj je raditi s djecom, a koliki je utjecaj roditelja na nju kao trenericu.

Kroz svoj rad kao trenerica i vođa, Nikolina Čolak nastavlja biti pokretačka sila u razvoju cheerleadinga u Bosni i Hercegovini, ostavljajući neizbrisiv trag u svijetu sporta i zajednice.

Vrisak.info

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.