Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

MNK Hercegovina dobiva novog trenera, novu upravu kluba, novog predsjednika

Želimo vas obavijestiti da smo donijeli tešku odluku o sporazumnom raskidu ugovora s našim trenerom Marinom Ćorlukom. Marin je s nama započeo ovaj projekt 2019. godine s velikom vizijom i predanošću. Iako prve sezone nismo ušli u Premijer ligu zbog pravila NSBiH da se prve sezone nakon osnivanja kluba ne može ući u viši rang, pod njegovim vodstvom uspjeli smo se plasirati u Premijer ligu već sljedeće sezone, objavio je MNK Hercegovina na svojoj službenoj Facebook stranici.

Njegovo stručno vođenje dovelo je da naš klub igra već treću uspješnu sezonu u Premijer ligi i u svakoj smo izborili doigravanje za prvaka BiH. Kao kruna svega, u zadnjoj sezoni osvojili smo prvenstvo i Kup BiH, te time izborili nastup u Ligi prvaka što su povijesni uspjesi za našu ekipu, naš grad kao i cijelu Hercegovinu.

Nakon sporazumnog raskida, Marin ostaje u klubu u novoj ulozi, jer zbog previše životnih obaveza trenutno nije u mogućnosti voditi klub na najbolji mogući način i potpuno se posvetiti tome. Želimo izraziti duboku zahvalnost Marinu Ćorluki za sav trud, rad i uspjehe koje je postigao s našim timom. Njegov doprinos ostat će zauvijek zapamćen i cijenjen.

Marine, hvala na svemu i sretno u budućim izazovima i nadamo se da ćeš i dalje biti uspješan u svojoj karijeri.

Uskoro ćemo objaviti i novo ime koje će nas voditi u LIGU PRVAKA i OBRANU DVOSTRUKE TITULE, te novu upravu kluba, novog predsjednika i MNK Hercegovinu u jednom novom ruhu, objavili su iz MNK Hercegovina na svojoj službenoj facebook stranici.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.