Subota, 7 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Bez vas nije isto, zauzmi svoje misto!

U prekrasnom novom ruhu naše Pecare u novoj sezoni s nama proživi najljepše trenutke, podijeli emocije i potvrdi svoju privrženost bojama Širokog Brijega. Ljubav prema svome klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se potvrđuje identitet.

Budi član NK Široki Brijeg!
Ljubav, strast, emocija… i tako generacijama!

Članstvo u klubu vezano je uz natjecateljsku sezonu 2024./2025. i članovi tijekom iste ostvaruju razne pogodnosti i popuste u službenom Fan shopu Široki te popust pri kupnji godišnjih ulaznica i pravo prvokupa ulaznica za derbije.

Članom možeš postati popunjavanjem jednostavne pristupnice u službenog Fan shopa Široki svakim radnim danom u razdoblju od 9 do 17 sati.

Cijena pojedinačne članske iskaznice, kao i prethodnih godina, iznosi 20 KM. Cijena obiteljske članske iskaznice iznosi 15 KM (jedan član obitelji plaća puni iznos od 20 KM, a ostali članovi plaćaju 15 KM).

Godišnju ulaznicu za sjevernu i južnu tribinu možete nabaviti po cijeni od 120 KM (za članove kluba 100 KM), kao i umirovljeničku godišnju ulaznicu po cijeni od 70 KM.

Umirovljenici prilikom kupovine godišnje ulaznice kao dokaz svoga statusa trebaju predočiti odrezak od mirovine ili neku drugu vrstu umirovljeničke potvrde.

Cijena godišnje VIP ulaznice iznosi 1000 KM.

NK Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.