Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Lijeva Obala obranila naslov u velikom stilu na malom terenu!

Lijeva Obala i ove godine dokazala je svoju dominaciju na malonogometnim terenima, osvojivši 23. izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Širokog Brijega. U napetom finalu u kojemu je bilo svega i svačega, bila je kulminacija ovogodišnjeg natjecanja, ali Lijeva Obala je pokazala svoju nadmoć nad ekipom Knešpolja, svladavši ih uvjerljivim rezultatom od 3:0. Ovom pobjedom Lijeva Obala je obranila prošlogodišnji naslov prvaka, učvrstivši tako svoju poziciju kao jedna od najjačih momčadi u ligi.

Ključni igrači u ovom trijumfu bili su Ivan Bondža, Vinko Zadro i Mateo Čulina, koji su svojim izvanrednim nastupima vodili svoju ekipu do trofeja. Ova pobjeda nije samo osigurala trofej, već je ekipu plasirala i u prestižnu Ligu Hercegovine, gdje će također pokušati obraniti naslov prvaka.

U utakmici za treće mjesto, ekipa Dobrkovića ostvarila je uvjerljivu pobjedu nad Kočerinom s rezultatom 6:2. Ova utakmica bila je pravi vatromet golova, a najviše su se istaknuli Ante Grbešić i Tomislav Grbešić, koji su svaki postigli po dva pogotka za svoju ekipu. Osim njih, na listu strijelaca su se upisali Filip Grbešić i Pero Marušić, dok je za ekipu Kočerina oba pogotka postigao Marko Musa. Ovaj uspjeh Dobrkovića osigurao je treće mjesto u natjecanju, što je također veliki uspjeh za ovu ekipu.

Zanimljivo je napomenuti da se ovogodišnje finale, po prvi put u povijesti natjecanja, igralo na igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg. Tradicionalno, finale se igralo na stadionu Pecara, no ove godine je došlo do promjene lokacije zbog toga što novi travnjak na Pecari još nije bio spreman za utakmice, a i sam NK Široki Brijeg će propustiti svoju prvu ovosezonsku utakmicu. Sama promjena terena ovogodišnje MLN Grada Širokog Brijega nije umanjila značaj finala, ali je čar utakmice i vrijeme igre, tako da se nadamo kako ovo neće preći u tradiciju nego finalisti da će iduću godinu svoju utakmicu igrati na pravom travnjaku i nogometnom stadionu.

Ova sezona Malonogometne lige mjesnih zajednica Širokog Brijega donijela je mnoštvo uzbuđenja, a Lijeva Obala je još jednom dokazala da je ekipa za velike utakmice, koja zna kako iskoristiti svoje prilike i osvojiti titule. Njihova vještina i timski duh učinili su ih zasluženim prvacima, a sada im predstoji novi izazov u Ligi Hercegovine, gdje će pokušati ponoviti svoj uspjeh i osvojiti još jedan naslov zaredom kao ovaj u Klancu.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.