Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Botev pobjedom na Zrinjskim dolazi u Mostar na revanš

Zrinjski U trećem kolu UEFA Konferencijske lige, Botev Plovdiv je ugostio ekipu Zrinjskog. Utakmica je završena rezultatom 2:1 u korist Boteva.

Botev Plovdiv je od početka utakmice pokazao ofanzivnu igru. Već u trećoj minuti, Eto’o je imao priliku za domaće, ali se nije najbolje snašao i rezultat je ostao nepromijenjen. U devetoj minuti, Aker je šutirao, no njegov udarac je obranio Marić.

Zrinjski je imao značajnu priliku u 14. minuti, kada je Ćuže nakon dobrog solo prodora pokušao šutirati, ali je golman Bernat fantastično obranio njegov udarac, te je rezultat ostao 0:0. Ivančić je bio prvi igrač koji je dobio žuti karton.

Mreže su mirovale sve do 35. minute kada je Minkov uposlio Akera, koji je postigao fantastičan gol i doveo Botev Plovdiv u vodstvo.

Nakon prvog poluvremena, u svlačionici Botev Plovdiva ostao je Posavec, dok je u igru ušao Kiš. Drugo poluvrijeme je započelo s nekoliko prilika. Nogometaš Boteva, Sekulić, imao je dobru priliku, ali je golman Zrinjskog, Marić, sjajno intervenirao i obranio njegov udarac.

U 61. minuti, Memija je napustio teren, a umjesto njega ušao je Tičinović. Nedugo nakon toga, Zrinjski je pokušao napadom, ali lopta nije stigla do ofanzivca Kiša. U 64. minuti, Kiš je ponovo bio u akciji, ali je Bernat iz Boteva dobro reagirao i obranio njegov udarac.

Prva izmjena kod Boteva Plovdiva dogodila se u 70. minuti kada su strijelac gola Akere i Sekulić napustili teren, a ušli su Korosec i Maraš. Zrinjski nastavlja tražiti priliku za izjednačenje, dok Botev pokušava održati prednost. Dvije minute poslije, Conte je napustio teren, a umjesto njega je ušao Diabate. Malekinušića je zamijenio Topić.

Nešto ofanzivnija igra Zrinjskog isplatila se u 79. minuti kada je Ćuže pogodio za 1:1; bio je to sjajan pogodak ofanzivca Plemića. Međutim, vodstvo nije trajalo dugo, jer je grešku obrane Zrinjskog skupo kaznio rezervi igrač Maraš koji je ponovo bio u prilici u 89. minuti, ali je Marić odlično reagirao i spasio svoju ekipu.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.