Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Toni Karačić: Uvjeren sam kako uz pravi pristup možemo do novih bodova protiv Radnika

Pred igračima Širokog Brijega je novo prvenstveno gostovanje. U 2. kolu WWin lige BiH njihov domaćin na Gradskom stadionu u Bijeljini bit će domaći Radnik, a utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18:45 sati.

„Jako je bitno da smo prvenstvo otvorili pobjedom. Početna tri boda dodatno su učvrstila pozitivno ozračje i veliku koheziju u momčadi“, kazao je trener Širokog Brijega Toni Karačić na početku današnje konferencije za medije.

„Imali smo dovoljno vremena za pripremu utakmice. Radnik je momčad koja je suvereno ušla u WWin ligu BiH. Imaju trenera koji je dosta dugo s momčadi i vjerujem kako će biti čvrsti i kompaktni, posebice na domaćem terenu. No, mi moramo biti fokusirani na sebe i svoju izvedbu. Uvjeren sam kako uz pravi pristup možemo do novih bodova“, naglasio je Karačić.

Za utakmicu u srcu Semberije trener Širokog Brijega, kako je i sam rekao, ima slatke brige. Nedostaju samo od ranije ozlijeđeni Daniel Lukić i Chinedu Stephen koji još uvijek vuče ozljedu iz prošlog kola.

Novinarima se obratio i vratar Tomislav Adolf Tomić, junak derbija na Grbavici koji je ujedno ponio i epitet najboljeg igrača 1. Kola WWin lige BiH.

„Bilo je bitno dobro ući u sezonu, ali to je sada iza nas i najvažnija je sljedeća utakmica protiv Radnika. Ovo je teško gostovanje i neugodan suparnik. Ipak, vjerujem u našu kvalitetu. U Bijeljini želimo upisati nova tri boda“, kazao je Tomić.

„Dat ćemo sve od sebe da budemo u vrhu ljestvice u ovoj sezoni“, kratko je poručio vratar Širokog Brijega na novinarski upit o dometima u ovoj sezoni.

Na utakmici u Bijeljini pravdu dijeli Sabrija Topalović iz Zenice s pomoćnicima Davorom Maksimovićem iz Doboja i Enesom Đozićem iz Sarajeva te Draganom Kesićem iz Gradiške kao četvrtim sucem. U VAR sobi bit će dvojac iz Sarajeva, Nihad Ljajić i Amir Kadić.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV.

NK Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.