Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Radnik i Široki podijelili bodove. VAR i ovog puta uz Ćavara!

Nakon početnih trijumfa Semberaca na gostovanju u Gabeli (0:1), odnosno Širokobriježana na “Grbavici” (0:1), dvije ekipe su u nedjeljnom susretu drugog kola u Bijeljini podijelili plijen iako je po svemu prikazanom domaći tim bio bliži pobjedi.

Izabranici Velibora Đurića odlično su ušli u susret i kreirali nekoliko solidnih šansi, ali nisu uspjeli savladati golmana gostiju s “Pecare” Tomislava Adolfa Tomića.

Iako su veći dio prvog dijela bili u podrženom položaju, učenici Tonija Karačića su prvi stigli do prednosti i to prije samog odlaska na odmor.

Nakon intervencije iz VAR sobe u 42. minuti, sudac Sabrija Topalović pokazao je na penal zbog igranja rukom u kaznenom prostoru, a siguran sa bio je Marijan Ćavar – 0:1.

Ipak, bijeljinski tim je iu nastavku nametnuo svoj ritam, napadao je prema golu Širokog Brijega, a upornost se isplatila u 66. minuti kada je nakon kornera i povratne lopte sa ruba kaznenog prostora suprotan kut pogodio Andrija Janjić – 1:1.

Radnik je nastavio s napadima tražeći sva tri boda, imao je još nekoliko dobrih šansi, ali se do kraja rezultat nije promijenio.

Najbolju šansu za pobjedu semberski tim propustio je u 86. minuti kada je novopridošli Mirzad Mehanović nakon solo akcije pogodio prečku.

RADNIK: Lakić, Janjić, Pavlović, Krajišnik, Vasić, Nathan, Pantelić, Veljkić, Maričić, Jovanović, Da Silva.

ŠIROKI BRIJEG: Tomić, Senić, Zlomislić, Bagarić, Kpan, Iličić, Taraba, Musa, Jelavić, Ćavar, Tomislav Tomić.

PREMIJER LIGA BiH

Radnik – Široki 1:1 (0:1)
/Ćavar pen 43 – Janjić 66/

Mondo.ba

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.