Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Nakon mnogo godina na Kočerin se vraća turnir zaselaka

Od 16.8.2024 održava se turnir zaselaka na igralištu OŠ Kočerin. Turnir traje 6 dana i na njemu je prijavljeno 13 ekipa.

Najveću pažnju privlači ekipa Martinovića dolac koji sa svojim velikim nogometnim znalcima pretendira na sami vrh ovoga turnira.

Organizator Frano Bazina poručuje da će ovo biti turnir za pamćenje. Također moramo izdvojiti iz njihove ekipe firmu Marina doo i vučnu službu GRADINA koje su jedini sponzor ovoga turnira i koje ulažu sve napore da Martinovića Dolac uzme laskavu titulu šampiona Kočerina. Za vratom im pušu ekipe Ivankovića Dolac predvođeni legendom 3×3 Jerkom Ivankovićem, ekipa Pripolje predvođena legendom Neretvanca Ivanom Kvesićem Grgasovicem, Privalj, Vukoje/Gašpari, Rujan, Vojnica, Potkraj, Podvranić, Dubrava, Garišta, Gornji Mamići 1, Gornji Mamići 2/Mahala.

Turnir započinje 16.8.2024. a turnir otvaraju od 19:30 Dubrava-Martinovića Dolac. Za sve posjetitelje bit će hladno točeno pivo i ukusan roštilj. Vidimo se u grotlu Kočerina, vidimo se na igralištu, poručili su organizatori.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.