Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Veliki uspjeh HCK Široki – Iz Indonezije nam donose brončanu medalju sa Svjetskog kupa

Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio je brončanu medalju na Svjetskom kupu u dalekoj Indoneziji.

Na Baliju u Indoneziji ovih dana održava se Asian Pacific Cheer Cup. Nova group stunt postava iz Širokog Brijega iznenadila je nastupom sve prisutne i osvojila je brončanu medalju.

Prvo mjesto pripalo je Indoneziji, a drugo ekipi iz Malezije. Ovo je jedna od dvije medalje koje stižu u Europu. Drugu je osvojio duo iz Poljske.

Hrvatski cheerleading klub Široki se natjecao u dvije discipline. Group stunt (ekipno) i duo. U duo disciplini Lana Draškići Iva Sesar osvojile su visoko 5 mjesto.

@nikolina_colak Broncaaaaa 🥉🇲🇨 #cheerleading #championship #bali #indonesia #asia #bronze #medal #happiness #love #proud #team #herzegovina #viral #viralvideo #fyp #fypage #fypvideo #fypviralシ #fypviralシviral #fypviraltiktok ♬ Dolazak Hrvata – Marko Perković Thompson

Nova sezona nije mogla bolje početi za Hrvatski cheerleading klub Široki te su ovom medaljom još jednom potvrdili da se radi o najtrofejnijem klubu iz BiH.

Nakon 2 tjedna provedena u Aziji, sportašice i trenerica se vraćaju kući i priključuju se treninzima. Hrvatski cheerleading klub Široki slavi 15 godina postojanja i tom prilikom treninzi u rujnu su besplatni za sve.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.