Srijeda, 18 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Sloga sa svog terena ispratila nogometaše Širokog Brijega bez bodova

Domaći su imali blagu inicijativu na početku utakmice. U 5. minuti Grabež je ubacio za Vidića koji puca pored gola.

Dvije minute kasnije uzvratio je Široki Brijeg. Marko Matić je proigrao Iličića koji se oslobodio za prostor pored Milanovića i lijevom nogom pucao ravno u Pavlovića.

Igrala se 16. minuta kada je Široki Brijeg ponovno zaprijetio. Ovaj put je Jelavić pucao preko gola nakon asistencije Kpana.

U 22. minuti Vidić se našao u velikoj prilici za domaće. Prusina je promašio loptu, ona prolazi do Vidića koji iz dobre pozicije puca preko gola.

Međutim, samo minutu kasnije Vidić je bio precizan. Karać je uputio vrlo dobar ubačaj u prostor s desne strane, a Vidić iz blizine šalje loptu iza Tomića za vodstvo domaćih – 1:0.

I nakon vodstva Sloga je bila aktivnija momčad na terenu. Široki Brijeg je tek u 35. minuti pokušao zaprijetiti, ali Kpan je pucao slabo i pored gola.

U 41. minuti Sloga je mogla udvostručiti prednost. S vrha kaznenog prostora Kvesić je pucao tik pored Tomićeva gola.

Toni Karačić je reagirao odmah na poluvremenu kada je u svlačionici ostavio Kpana i Iličića, a na teren poslao Kolarića i Stephena. Upravo je Stephen prvi zaprijetio u nastavku, ali lopta ide pored gola.

Široki Brijeg je bio mnogo agilniji u nastavku. U 56. minuti Bagarić je imao sjajan pokušaj škaricama, a Pavlović je krajnjim naporom loptu odbio u korner.

Četiri minute kasnije nakon VAR provjere sudac Haris Halkić isključio je Filipa Tarabu zbog prekršaja na Toniju Joviću i dodatno otežao posao Širokom Brijegu.

U 65. minuti Mrkaić je zaprijetio u redovima domaćih, ali lopta ide daleko pored gola.

Opao je tempo igre nakon što je Široki Brijeg ostao s igračem manje. Domaći su se povukli i svjesno čuvali i rezultat i vrijeme.

Iako prethodno nije bio dosudio ni prekršaj za Široki Brijeg, u 87. minuti ponovno je reagirala VAR soba i sudac Halkić je isključio Poparu zbog preoštrog prekršaja na Filipu Matiću.

Pogodio je Mrkaić u trećoj minuti sudačke nadoknade, ali je isti poništen zbog nedozvoljene pozicije i utakmica je završena pobjedom domaćih.

NK ŠIROKI BRIJEG: T. A. Tomić, Taraba, Vučur, Musa, Bagarić, T. Tomić, M. Matić (od 17. Prusina), Kožulj (od 61. F. Matić), Kpan (od 46. Kolarić), Jelavić, Iličić (od 46. Stephen). TRENER: Toni Karačić

FK SLOGA MERIDIAN: Pavlović, Varga, Ristić, Milanović, Grabež (od 74. Omić), Kvesić, Popara, Milićević (od 88. Đokić), Karać (od 63. Sadiković), Jović (od 88. Milosavljević), Vidić (od 63. Mrkaić). TRENER: Vlado Jagodić

“Imali smo određenih problema s virusom, tako da nismo mogli imati dovoljan broj igrača na raspolaganju. No, svakako da nismo planirali ovaj poraz. Došli smo po pozitivan rezultat, ali nismo uspjeli to napraviti. Odigrali smo dosta slabo prvo poluvrijeme. U nastavku smo se počeli dizati, preuzeli inicijativu, a zatim se dogodio crveni karton i isključenje našeg igrača. Okrećemo se sljedećoj utakmici. Slogi čestitam na pobjedi”, kazao je Toni Karačić nakon prvog gostujućeg poraza u sezoni.

NK Široki Brijeg

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.