Četvrtak, 19 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Odličan uspjeh HCK Široki: Bronca s Balija i svečani doček u rodnom gradu

Osvajačice brončane medalje sa Svjetskog kupa u dalekoj Indoneziji, članice Hrvatskog cheerleading kluba Široki, nakon ovog prestižnog natjecanja stigle su u svoj rodni Široki Brijeg, gdje im je priređen svečani doček.

Obitelj, prijatelji i članovi kluba dočekali su ih kako bi izrazili ponos zbog odličnog uspjeha koji su postigle. Atmosfera dočeka bila je ispunjena emocijama, a večer dodatno uljepšana vatrometom koji je osvijetlio nebo, slaveći ovaj veliki sportski trenutak.

Brončana medalja koju su članice Hrvatskog cheerleading kluba Široki osvojile na Baliju još jednom je potvrdila da ovaj klub nije samo jedan od najuspješnijih u Širokom Brijegu, već i najtrofejniji cheerleading klub u cijeloj Bosni i Hercegovini.

U disciplini “group stunt”, Širokobriježanke Lana Draškić, Petra Soldo, Iva Sesar i Kaja Škegro, uz svoju trenericu Nikolinu Čolak, iznenadile su konkurenciju iz cijelog svijeta svojom izvrsnom izvedbom, osvojivši brončanu medalju iza domaćina iz Indonezije i ekipe iz Malezije.

Osim timskog uspjeha u disciplini “group stunt”, Široki se natjecao i u kategoriji duo, gdje su Lana Draškić i Iva Sesar ostvarile zapažen rezultat, osvojivši visoko peto mjesto u izuzetno jakoj konkurenciji. Ovi uspjesi predstavljaju samo nastavak sjajnih rezultata koje je klub ostvarivao proteklih godina, postavljajući visoke standarde u svijetu cheerleadinga.

Nova sezona nije mogla bolje početi za HCK Široki, a ovaj uspjeh dodatno je učvrstio njihovu poziciju. Trud, rad i odricanje ovih djevojaka prepoznati su na svjetskoj sceni, što ih čini ponosom svog kluba i cijelog grada.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.