Subota, 21 rujna, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

Amir Gross Kabiri planira dubokom paranojom pokoriti aluminijski svijet na sajmu u Dusseldorfu.

Düsseldorf je njemački grad sajmova. Za koji dan tj od 08.10.2024-10.10.2024 u Düsseldorfu će se održati sajam aluminija i aluminijske industrije sa brojnim konferencijama. Svi veliki igrači iz aluminijskog svijeta bivaju prisutni na ovim sajmovima, ili kao posjetitelji radi B2B sastanka ili kao izlagači.

Obzirom da naš glavni lik ovog članka, poznate karizme, ponašanja i ega je nezamislivo da se može na ovakvom sajmu pojaviti kao posjetitelj, pogodili ste Amir Kabiri će se pojaviti na sajmu kao izlagač. Samo se pitamo šta će izlagati.

S obzirom da je poslovanje Kabirija u iznajmljenom pogonu Aluminija zadnje dvije godine u 80-90% padu, gdje je izgubio sve ključne dobavljače, smanjio proizvodnju na minimum minimuma, gdje proizvodnja više ne radi nego radi, gdje trpi i ostvaruje velike gubitke, a gdje postoje ozbiljne osnovane sumnje u počinjenja brojnih kaznenih djela Kabirija skupa sa N.O. i Upravom Aluminija kao i Vladom F BiH, pitanje je šta ima i koga ima Kabiri predstavljati na sajmu u Dusseldorfu. Više od godinu dana Kabiri je sakupljač aluminijskog otpada u Regiji i Europi, kojeg pretapa u Aluminijevim pećima, pa se dogodi da nešto i proizvede. Omakne mu se. Limenke, blokovi motora, aluminijske otpadne felge su danas primarne sirovine kojima se Kabiri bavi- znači sakupljač otpada.

Međutim, sa tom istinom, tko je Kabiri i šta radi, odnosno 90% vremena ne proizvodi, on ne ide u Dusseldorf, jer to ne bi imalo smisla, pa tako Kabiri poznat po svom plagijatorstvu, manipulacijama i paranoji, Kabiri doslovno na „bijelom konju“ i kraljevskom odijelu sa krunom na glavi, ujahat će na sajam u Dusseldorfu i zadiviti EU i svjetsku aluminijsku elitu.

Danas paranoja i AI tehnologija mogu činiti čuda, pa tako Kabiri se predstavlja u Dusseldorfu na sajmu u svijetlu kakav bi on želio biti, a ne kakav jeste. Stim što obmana i manipulacija čine čuda, pa će tako Kabiri na sajmu prikazati i obmanuti javnost sa lažnim prezentacijama, lažnim podacima, a gdje se sigurno i nada da će netko naletiti i nasjesti na priču sa ekrana. Tako ekranizacija Kabirija prikazuje elektrolizu koja nije njegova, putom AI tehnologije područje Aluminija je prikazano kao mega polje solarnih panela, gdje nitko nemože razlučiti da to ne postoji, zatim u videa je ubacio i vjetro- elektrane itd.

Sve možete pogledati na linku: https://www.aluminium-exhibition.com/…/Ausstellerdetail

Naš cijenjeni Premijer Nermin Nikšić, koji nije glup čovjek ali je premazan svim bojama, u početku mandata ponašao se isto kao i prije njega Novalić i Džindić. Skenirao je Kabirija, kao i ova dvojica prije njega, shvatili su da je sve „šuplja“ i obmana, te su sva trojica u svojim počecima glasni bili da je Kabiri pogreška u Aluminiju i F BiH koju treba ispraviti. Nikšić je skontao paranoju kod Kabirija, međutim u cilju većih interesa kako osobnih tako i ličnih, povukao se, mada je bio glasan da Kabiri svima smeta.

Vratimo se unatrag- Novalić i Džindić nakon sastanaka sa Kabirijem šaptom padoše i postaše njegovi najveći podupiratelji i zaštitnici.

Tako Nikšić, inače Premijer koji vidi i zna da mu je njegov Aluminij za 4 godine najma potonuo 64 mil KM u gubitke te preko 160 mil KM gubitaka po zateznim kamatama, te preko 100 mil KM lažnog prikazivanja imovine u Bilancama koje vješto prof Klepić predsjednik NO skriva i ne prijavljuje, Nikšić šuti ne reagira te ne činjenjem u potpunosti podržava Gross Kabirija da se Aluminij skupa sa Upravom i NO očerupa do nule.

Nikšić je u početku obećavao, svi su mislili „evo ga“ Premijer sa petljom, raskinut će nezakonite ugovore sa Kabirijem, koji je pored svoga posla u tvornici izašao i duboko se infiltrirao na bezobrazan i ružan način u mnogoprojne političke tokove, procese, te pridobio na svoju stranu mnoga poznata lica sa raznih estrada a najviše političke estrade.

Tako je Nikšić u prosincu 2023 g znao odbrusiti veleposlanici Izraela Galit Peleg, znao je stati u obranu svoje drugarice Benjamine Karić te je izjavio i poručio gđi Peleg- citiramo: „Vaše jednostrano tumačenje dešavanja i pokušaj pravdanja skandaloznih postupaka gospodina Kabirija, kojem je izgleda, nažalost, umjesto Vaše, potrebna profesionalna pomoć, „ – završen citat

Kažemo, nije Nikšić glup, ali je premazan svim bojama, ovdje smo mislili, da će gosp Neka imati petlje i raspetljati milenijsku aferu i kriminal u Aluminiju, a gdje je definirao karakter i lik Kabirija, naglasivši da mu je potrebna profesionalna pomoć. Međutim, obećanje ludom radovanje, i drug Nikšić se sastajao kao mnogi drugi sa Kabirijem u 4 oka. Pa nećemo u detalje, svi znate, ali pojasnit ćemo, to ovako: Kabiri vjerojatno ima moć opčinjavanja, pa svatko tko sa njim sjedne u 4 oka, postane opčinjen sa njim i taj mu daje podršku- bezrezervnu. Tako je drug Nikšić počinio brojna kaznena djela sukladno KZ F BiH zbog nečinjenja, te nesavjesnog postupanja i zlouporabe položaja, jer drug Neka zna da su tužitelji i sudovi selektivni pa računa da njega neće „brcnuti“.

Znači prvi relevantni koji je javno prepoznao da je riječ o čovjeku/ Kabiriju koji ima imaginacije i paranoju te mu je potrebna pomoć je naš uvaženi Premijer Nikšić – koji goni Aluminij do nule. Nikšić je imao potrebu zbog koristi da smogne petlju i sam digne kaznenu protiv ex. Direktora Autoceste F BiH gosp Volodera koji je pritvoren. Ali izgleda, nakon druženja Nikšića sa Kabirijem Nikšić tu potrebu uopće nema da pomogne Državi i zaustavi milenijsku gospodarsku i financijsku aferu i kriminal, te poslovanje i Aluminij industries i Aluminija na polugama nezakonitog i nesavjesnog ugovora o najmu imovine Aluminija.

Paranoja (grč. “ludilo” ili “bezumnost”) je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine. Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti.

Iz definicije o paranoji svojstveno Kabiriju su: sumanute ideje, umišljena veličina te prezentiranje mašte kao stvarnost.

Upravo na sajmu u Dusseldorfu Kabiri će prezentirati nešto stvarno i realno, ali što se tiče proizvodnje sve je mašta- rekli bi Nadrealisti: „LAŽ, MIMIKRIJA“.

Ono što je stvarno i realno što će Kabiri prezentirati ocima aluminijske industrije svijeta i posjetiteljima jesu njegova umjetnička djela i to 20 njih, među kojima se ističe Modigliani zatim Degas.

Što se tiče same proizvodnje i industrije koju će Kabiri prezentirati, a što je sve objavio i u svom Katalogu, su sve laž do laži, obmane i neistine.

1.Ukravši sam naziv „Aluminij“ i prepoznatljiv logo Aluminija, a koji je sve to nelegalno registrirao kao svoje vlasništvo, protivno Ugovoru, te protivno Zakonu o žigu, Kabiri na sajmu nastupa sa nazivom Aluminij i sa logom Aluminija. Očito je da Kabiri posjeduje i krizu identiteta, pa se ogrće tuđim ruhom

2.Svjetsku Aluminijsku javnost će Kabiri ubijediti da je on osnivač i CEO Aluminija koji datira još od 1975 g, mada je Kabiri rođen tek 6 godina poslije

3.Aluminij Industries has been recognized as the fastest growing company in the Adria region. Po potrebi koristi naziv Aluminij a po potrebi i Aluminij industries, kao najbrže rastuću kompaniju u regiji Adria. Međutim činjenica je da je poslovanje Alu industries palo za više od 3 puta u 2023 g vs. 2022 g, a u 2024. taj pad je u odnosu na 2023. neminovan, još nekoliko puta jer je činjenica da Kabiri pretapa smeće i proizvodnja je u tragovima.

4.U Brošuri Kabiri obmanjuje javnost o proizvodnji i proizvodnim kapacitetima , jer dnevna proizvodnja od 690 t u 2024 je neistina.

5.Kabiri je u Brošuri prisvojio svu tradiciju Aluminija od njenog nastanka do danas, te postignute uspjehe.

6.Na video uradcima cjelokupno vlasništvo Aluminija cjelokupno vlasništvo Aluminija d.d. Mostar – pokretnine i nekretnine opet prikazuje kao svoje vlasništvo.

7.Lokaciju od 1,5 mil m2 na kojoj je smješten Aluminij prikazuje kao svoje vlasništvo tj Aluminij industrije

8.Cjelokupni Aluminij je tako prikazao da je dio MTA Group i to ne one panamske već izraelske, gdje ponovo laže, jer Aluminij industries doo je isključivo i jedino u 100% vlasništvu MTA Abraham Group SA Panama- a tko je vlasnik te firme u Panami, sam Bog zna.

9.Vrh vrhova su solarna polja oko Aluminija gdje je video naprvljen AI tehnologijom pa tako neupućeni promatrač zaista može ostati fasciniran i pasti na guzicu

Mi se samo bojimo obzirom da je Kabiri prikazao u 2023. i 2024. koliki su mu kapaciteti proizvodnje, te je prikazao da se toliko i proizvodi, postoji velika vjerojatnoća da tu tajnu može za stotine mil EUR ili nekoliko milijardi prodati svijetu kao novu tehnologiju u proizvodnji aluminija, a s obzirom na činjenicu da je preko 90% aluminijskih industria primarnog aluminija u Europi i svijetu ugašeno.

Znači Kabiri ima šansu u Düsseldorfu.

Znakovito je da se u Brošuri nalazi pogon elektrolize koji nije pod najmom, ali to je Kabiri, rekli bi Mostarci- Car- čovjek koji ne bira sredstva da dođe do cilja.

I tako Kabiri igrajući se sa brojkama iz svoje mašte te koristeći se obmanama i prikazivanjem paranoične samo njemu poznate istine o povijesti Aluminija, smatramo odradit će dobar posao u Dusseldorfu.

Kabiri- čestitamo na dubokim vizijama….

Marija Tavelić / OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.