Ponedjeljak, 14 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

BiH BOT: Prezentacija umjetnosti laganja Amir Gross Kabirija na sajmu u Njemačkoj

Kako je moguće da netko rođen u Izraelu 5 godina poslije nastanka firme u Bosni i Hercegovini, 43 godine poslije njenog osnivanja, s učešćem u vlasništvu NULA proslavlja iduće godine 50 godina izvrsnosti firme koja s njim po NI JEDNOM OSNOVU veze s vezom nema, osim što se nalazi u najmu u njenom dijelu.

Kako je moguće da neko tko ima registriranu firmu u Bosni i Hercegovini, koje je vlasnik firma iz Paname postavi Izraelske zastave.

Naravno sve je ovdje moguće dok imamo VLAST u Federaciji BiH kakvu IMAMO.

NESPORNE ČINJENICE

-Amir Gross Kabiri rođen je 29.kolovoza 1980. godine u Izraelu.

-Na osnovu suradnje domaćega Energoinvesta i francuske tvrtke Pechiney, 1975. godine otpočinje redovna proizvodnja u novoosnovanoj Tvornici glinice u Mostaru.

-Amir Gross Kabiri 2020. Godine osnovao je društvo sa ograničenom odgovornosti Aluminij Industries d.o.o. / Aluminij Industrija d.o.o Mostar

-1977. g. spajanjem Tvornice glinice i Rudnika boksita, formirano je novo poduzeće koje je nazvano Aluminij Mostar, danas Aluminij dd Mostar

-Vlasnička struktura Aluminij Industrija/ Aluminij Industries d.o.o Mostar glasi: 100 % M.T. ABRAHAM GROUP S.A., Panama City, Panama

-Vlasnička struktura Aluminija d.d. Mostar glasi: 44% vlasničkoga udjela Vlada Federacije BiH, 44% mali dioničari i 12% Vlada Republike Hrvatske.

-U travnju 2022. godine, M.T. Abraham Group /Op. grupacija je isto fantazija/ najavila je ulaganje od 32 milijuna eura u proizvodnju električne energije korištenjem solarne energije. Prijavljeno je da bi solarna elektrana, kada bude puštena u rad, proizvodila više od 68.000 MWh godišnje.

-Kabiri je u kolovozu 2022. godine bio u pregovorima sa Gradom Mostarom za preuzimanje aerodroma Mostar, koji je treći po veličini aerodrom u BiH.

-Listopad 2024. je, dokle smo došli s ovim grandioznim projektima ?! Gdje su ti solari, osim u kompjuterskim animacijama prikazanim na sajmu u Dizeldorfu.

Izložba Aluminijuma 2024. u Diseldorfu bila je puna zanimljivih diskusija i inicijativa za industriju aluminijuma. Polaznici i sudionici izložbe imali su ekskluzivnu priliku da posjete Aluminijev štand i istraže izložbu Umjetnost metala.

Vaš BiH BOT

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.