Subota, 19 listopada, 2024

Top 7 tekstova u tjedan dana

spot_img
spot_img

VIDEO: Tjedan dana je odlučio konzumirati samo proteinske čokoladice – nakon prvog dana su počeli problemi!

Iako proteinske pločice nude dobru količinu proteina, one nisu potpuna zamjena za uravnotežene obroke, a Murray je ubrzo otkrio posljedice te ekstremne dijete.

Tijekom tjedna, Murray je uvidio kako mu takva prehrana narušava zdravlje i opću dobrobit. Njegov je trening postao slab i neučinkovit, dok su nuspojave poput vrtoglavice, nadutosti i manjka energije ubrzo postale očite.

Već nakon prvog dana je rekao: “Mislim da sam trudan, želudac mi je slomljen. Već mi je muka od ove hrane.”

Nakon nekoliko dana, priznao je da su mu probavni problemi postali posebno alarmantni, jer nije mogao normalno otići na zahod čak tri dana. U nastojanju da olakša situaciju, uključio je malo voća u prehranu.

Rekao je: “Pojeo sam puno proteinskih pločica, ali ništa još nije izašlo, tako da je to pomalo alarmantno.

Na kraju eksperimenta, Murray je zaključio kako ga je takva prehrana iscrpila fizički i psihički. Shvatio je da proteinske pločice nisu adekvatna zamjena za prave obroke, te ih više ne gleda kao idealan dodatak prehrani, već kao povremeni međuobrok.

Ovaj eksperiment podsjeća na važnost uravnotežene prehrane i opreza s prerađenom hranom, koja može imati negativne posljedice na tijelo kad se koristi kao primarni izvor prehrane.

OTPOR.Media

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.