ALKOHOL I UTRKIVANJE CESTOM – Još jedan Primorac koji je svoju i nedužne obitelji zavio u crno!

PRO Oglas

Teška prometna nesreća koja se dogodila sinoć kod Mostara, u kojoj su četiri osobe smrtno stradale i još četiri teško ozlijeđene, uzrokovana je prekomjernom konzumacijom alkohola i utrkom automobila, neslužbeno saznaje Klix.ba.

Kako saznaju, u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D u Mercedesu kojem je izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate Primorac koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Također i Mile D. koji je upravljao Mercedesom je sin jednog od hercegovačkih tajkuna koji se bavi prodajom novih i rabljenih automobila iz Ljubuškog. Mile D. je inače iz Međugorja.

Koliko su brzo vozili, najbolje pokazuje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće.

Utrkivali se iz Mostara prema Čapljini

Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

U automobilu Renault Scenic je od posljedica nesreće smrtno stradao bračni par Krstić iz Mostara s devetogodišnjim sinom, dok im je trogodišnja kćerka zadobila po život opasne povrede i liječnici u mostarskoj bolnici joj se bore za život. Teške tjelesne ozljede zadobili su i putnici iz vozila BMW L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998.).

Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, trajao je više od pet sati, a promet je za to vrijeme na ovoj dionici magistralne ceste bio potpuno obustavljen.

Tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg te će se po nalogu tužiteljstva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru te će se nad njima provesti detaljno vještačenje u cilju rasvjetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crnu.

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO