Barišić, Tomić i Taddei novi su igrači NK Široki Brijeg za nadolazeću sezonu

PRO Oglas

Branimir Barišić, Tomislav Tomić i Alisson Taddei novi su igrači NK Široki Brijeg za nadolazeću sezonu.

Dvadesetčetverogodišnji Branimir Barišić potpisao je dvogodišnji ugovor s Plavo-bijelima. Po vokaciji je branič, a na Pecaru stiže iz zaprešićkog Intera.

Prve nogometne korake napravio je u rodnom gradu u dresu Troglava. Iz Livna je prešao u splitski Hajduk i na Poljudu prošao školu nogometa. Nastupao je za Hajduk, Hajduk 2 i Šibenik prije odlaska u Zaprešić.

Iz Branimiru susjednog Tomislavgrada stiže vratar Tomislav Tomić s kojim je dogovorena jednogodišnja suradnja.

Dvadesetpetogodišnji Tomić cijeli je omladinski pogon prošao u RNK Split. Dio je generacije koja je bila juniorski prvak Hrvatske.

Po odlasku iz Parka Mladeži nosio je dres Dugopolja i Hrvaca. Posljednje dvije sezone branio je boje i vrata zmijavačke Croatije.

Alisson Taddei je dvadesetpetogodišnji brazilski veznjak, klasična “desetka” koja na Pecaru stiže iz tamošnjeg niželigaša São-Joseensea.

U dosadašnjoj karijeri promijenio je veliki broj klubova u svojoj zemlji. Igrao je za Mariliu, Goianiu, drugu momčad Goiasa, Criciumu, Aparecidense, Piracibabu, Ferroviariu i Paranu.

Nakon drugog angažmana u São-Joseenseu odlučio se za dolazak u Europu. Ovo je njegovo prvo europsko iskustvo koje započinje jednogodišnjim ugovorom s Plavo-bijelima s Pecare.

NK Široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO