Bogat zabavni, sportski i vjerski program u nedjelju 4. lipnja u Grudama

PRO Oglas

U nedjelju 4. lipnja očekuje vas mnoštvo događanja na području općine Grude.

Međunarodna cestovna biciklistička utrka “Velika nagrada općine Grude”

Hrvatski biciklistički klub Drinovci u suradnji s Općinom Grude organizira međunarodnu cestovnu biciklističku utrku pod nazivom ”Velika nagrada Općine Grude”. Start utrke je u 13 sati u Peć Mlinima gdje će joj ujedno biti i cilj, a dužinu od 65 km natjecatelji će proći čineći krug oko cijele općine Grude. Više detalja možete pogledati OVDJE.

14.Međunarodni susret starodobnih vozila

Oldtimer klub “ERO” ove godine organizira 14. Međunarodni susret starodobnih vozila oldtimera „4 GRADA HERCEGOVINE 2023.“. Okupljanje i prijave sudionika održat će se na Agroturizmu Marića gaj od 9 do 11 sati. U 11 sat je start i obilazak četiri grada/općine u ŽZH. Od 11:30 pa do 12:30 sati oldtimeri će biti u središtu Gruda.

Natjecanje u preskakanju prepona na imanju Konjičkog kluba Stina

Na imanju Konjičkog kluba Stina u Sovićima u nedjelju će se održati natjecanje u preskakanju prepona na kojem će sudjelovati više od 50 najboljih jahaćih parova iz cijele BiH. Natjecatelji će ponuditi pravi sportski spektakl, a početak je u 15 sati.

Misno slavlje na Bristovici

Svake godine na prvu nedjelju u mjesecu lipnju slavi se sveta Misa na Bristovici u spomen onih koji su slavili Boga na ovom mjestu, dajući često i svoje životu za svoju vjeru. Mjesto na kojem su se u doba turske vladavine skupljali naši pradjedovi i sa svojim svećenicima – franjevcima prikazivali Bogu svetu misnu žrtvu. Svečano misno slavlje je u 11 sati.

20.rođendan Frame Gorica Sovići

U nedjelju Frama Gorica Sovići obilježit će 20. rođendan. U 18 sati je molitva krunice, a u 18:30 misno slavlje i obred primanja i obećanja. Nakon toga uslijedit će prigodni domjenak, a u 20 sati bit će koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti grupa Emanuel iz Zagreba.

Gride-online.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO