BOLEST ili NEŠTO TREĆE: Sve za ljubav Dragom vođi i značenje “rektalni alpinist”!

PRO Oglas

Ako niste znali što znači “rektalni alpinist”, tome značenju će Vas podučiti tiskano glasilo HDZ-a BiH “Večernjak”, koji je sa svojim ulizivačkim stavom otišao toliko daleko, da je na tri stranice svojih novina objavio kompletan stenogram razgovora Dragana Čovića s voditeljem Romanom Bolkovićem u HRT-ovoj emisiji “1 NA 1”.

Ovako nešto se ne pamti na ovim prostorima, pa čak ne pamte nešto slično niti starije generacije za vrijeme bivše Jugoslavije i tepanja zločincu Drugu Titu!

No na sreću za Hrvate u BiH da se ne osjećaju usamljeno, moramo kazati kako u svijetu postoji još jedna država u kojoj diktator ima takvu privilegiju da mu se “uvlače u guzicu totalno”.

Znamo, da znate kako se radi o Sjevernoj Koreji i njihovom dragom vođi Kim Jong-unu, ali glumljenje demokrata po potrebi i laganja svoga naroda u dva različita sustava i pričanja “bajki” svome narodu prije i nakon izbora sjevernokorejski diktator nikada nije osjetio poput našeg dragog akademika dr. Dragana Čovića, na čemu mu može biti zavidan!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO