Čačić postao i sportski direktor Dinama

PRO Oglas

Trener Dinama Ante Čačić postao je i sportski direktor kluba. “Uprava GNK Dinamo do­nijela je odluku o imenovanju glavnog trenera Ante Čačića na funkciju sportskog direktora kluba te će gospodin Čačić od danas obnašati obje funkcije na koje je imenovan do lipnja 2024. godine”, stoji na službenoj stranici Dinama.

“Naravno da sam ponosan na to što smo i službeno zaokružili ovu priču iako funkcija sportskog direktora neće suštinski mijenjati način funkcioniranja našega sportskog sektora jer smo i dosad sve radili uz zajedničke analize i dogovor. Nastavljam, dakle, raditi kao i dosad i maksimalno smo usredotočeni na nastavak sezone.

Ciljevi kluba su jasni, dvostruka kruna i plasman u skupinu UEFA natjecanja iduće sezone, a naša je želja, naravno, nova Liga prvaka. Imamo jako kvalitetnu momčad, sjajne pojedince na svim pozicijama i vjerujem da će sve biti onako kako smo zacrtali.

Prijelazni rok još traje, vidjet ćemo hoće li biti nekih promjena, struka će svakako donijeti najbolje moguće odluke za klub i našu momčad”, poručio je Čačić, dok mu je klub u nastavku objave poželio “puno uspjeha u nadolazećem razdoblju”.

Gnkdinamo.hr

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO