Časna sestra Ljubica od sada ima svoju emisiju na TV-u

PRO Oglas

Časna sestra Ljubica Kovač rođena je u Posušju 1939. godine. Ljubica je jedno od 11-ero djece. 1956. godine odlučila je napustiti dom i pridružiti se samostanu Družbe Kćeri Ljubavi Božje.

– Kad sam se “obukla” u Splitu 1956., mama mi je otkrila da je i ona htjela u časne sestre, ali je njezina majka nije imala čime opremiti. Rekla mi je: “Ljubice, sad se moja želje ispunila, sada mogu umrijeti odmah.”

Kao časna sestra radila je i školovala se, međutim, časne su sestre u komunističkom režimu znale doživjeti strašna poniženja.

Još kao mala djevojčica s majkom je pripravljala domaće čajeve s ljekovitim biljem koje su skupa ubirale.

Upravo s tim domaćim pripravcima liječila je svoje roditelje koji su bili bolesni za vrijeme njezinoga redovničkog života. Sad dobro poznaje i razlikuje 130 ljekovitih biljaka.

Trenutno svoje poslanje obnaša u Posušju gdje joj aktivno dolaze pacijenti s raznim tegobama kao što su problemi sa želudcom, neplodnost, bolesti dišnih putova, kožne bolesti i slično.

S. Ljubica Kovač ostvarila je suradnju s međugorskom televizijom Maria Vision te od sada će svi njihovi gledatelji imati priliku svakog utorka u 20h gledati emisije sestre Ljubice Kovač u kojima prikazuje različite metode liječenja različitih bolesti i tegoba s kojima se ljudsko tijelo susreće, a sestra Ljubica poručuje: „ Sve to dolazi od želudca“. Već sada svi zainteresirani imaju priliku na YouTube kanalu Maria Vision Međugorje TV pogledati prvu emisiju časne sestre Ljubice u kojoj govori upravo o želučanim tegobama.

Emisija se nalazi na sljedećem linku:

Jeste li sigurni da je Vaš želudac na mjestu? Od sada ćete moći sami provjeravati i kontrolirati svoj želudac gledajući njezine emisije upravo na Maria Vision Međugorje TV.

Posusje.info

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas