Denis Ćorić od anonimca stvorio pravog igrača: Sada se za njim otimaju Zrinjski i Željo

PRO Oglas

Denis Ćorić je trenersku karijeru započeo u Školi nogometa Široki Brijeg. Imao je odlične rezultate, a bio je trener koji je prepoznavao talente. Mnogi talenti iz Širokog Brijega i okolice birali su NK Široki Brijeg upravo zbog njega. Mnogi su postali igrači kluba upravo zbog njegovog rada, a odlično je surađivao s Tonijem Karačićem koji je tada bio voditelj škole.

Dva odlična trenera zajedničkim radom su pomogli mnogim talentima da postanu igrači. Uspješno je vodio prvu momčad, a bio je pomoćnik trenerima Paviću, Sedlovskom i Sabljiću. Dominirao je prvom ligom Federacije s Posušjem te nekoliko kola prije kraja izborio Premijer ligu BiH. Iznenadio je s momčadi koja je imala kvalitetu za sredinu ljestvice. Pokrenuo je mnoge pozitivne stvari u Posušju, a i danas velikim riječima se priča o njegovom radu. Sa GOŠK iz Gabele već na polusezoni izborio je praktički Premijer ligu BiH, što nije uspijevalo prethodni sezona mnogim zvučnijim trenerskim imenima. Osim što je veliki trener, svi će reći da je još bolji čovjek. Uvijek je ponizan, a na nogomet gleda realno, piše portal Borak.info.

U Gabeli je imao odriješene ruke i sam je slagao momčad za Premijer ligu BiH. U GOŠK je Nihad Šero došao iz Goražda , a tada njegova vrijednost nije bila niti 1000 KM. Ćorić ga je upoznao dok je vodio Posušje u sezoni ranije i od njega napravio igrača koji danas vrijedi nekoliko tisuća eura.

U 26 nastupa bio je ključni igrač momčadi Denisa Ćorića. Sa 18 golova i sedam asistencija je statistički najbolji igrač Prve lige Federacije BiH.

Prema pisanju Faktora za Šeru su zainteresirani Zrinjski i Željezničar te još mnogi klubovi, a ugovor mu ističe na ljeto.

Denis Ćorić osim što je uveo GOŠK u Premijer ligu, podigao je vrijednost mnogim igračima za koje se prije dolaska u Gabelu nije niti znalo.

Da je Denis Ćorić veliki trener i radnik pokazao je još jedanput u sjajnoj sezoni u Gabeli, a njegov vrijednost kao trenera porasla je nekoliko puta.

Ivan Marinčić / Borak.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO