Dino Skender novi je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg

PRO Oglas

Gospodin Dino Skender novi je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. S 40-godišnjim stručnjakom iz Osijeka suradnja je dogovorena do ljeta 2025. godine, a klupu širokobrijeških Plavo-bijelih preuzet će 8. siječnja 2024. godine kada je zakazan početak priprema za proljetni dio sezone, navode iz NK Široki Brijeg.

Trenersku je karijeru počeo vrlo mlad u rodnom Osijeku. Maksimalno posvećen trenerskom pozivu u redovima osječkih Bijelo-plavih proveo je gotovo desetljeće i pol. U matičnom klubu vodio je sve uzrasne kategorije i školu nogometa NK Osijek.

Više od tri godine bio je glavni trener B momčadi, pa pomoćnik u stručnom stožeru prve momčadi, a zatim i glavni trener NK Osijek čiju je klupu preuzeo u ožujku 2019. godine i postao najmlađi trener koji je vodio Bijelo-plave u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Na klupi momčadi iz Gradskog vrta zadržao se nepunih pola godine. Ostvario je učinak od 10 pobjeda, pet remija i sedam poraza u 22 službene utakmice u kojima je promovirao veći broj igrača iz B momčadi u najbolji sastav Bijelo-plavih.

Po odlasku iz Osijeka u dva navrata vodio je NK Olimpija iz Ljubljane. U sezonama 2019./2020. i 2020./2021. ukupno je 47 puta s klupe predvodio ljubljanske Zmajčeke uz učinak od 23 pobjede, 12 remija i 12 poraza.

Dolazak u Široki Brijeg njegov je treći klub u seniorskoj trenerskoj karijeri.

Našem novom treneru, g. Skenderu želimo puno sreće i uspjeha na klupi širokobrijeških Plavo-bijelih, poručili se s Pecare.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO