DOBRO DOŠLI na informativni medijski portal OTPOR.Media!

PRO Oglas

Nakon što je krajem mjeseca prosinca 2020. godine službeno s radom i objavama sadržaja prestao portal SirokiBrijeg.info, a koji je uspješno punih pet godina svojim radom mijenjao medijsku scenu Županije Zapadnohercegovačke, na red je došla modernizacija i “stepenica više”.

Brojni upiti zadnjih dana i nagađanja oko toga zašto je portal SirokiBrijeg.info stao s radom, nizali su se iz dana u dan, no samo je određeni broj osoba znao o čemu se radi, dok su pojedinci već na veliko slavili jer su se riješili medija koji je znao prozvati za nerad i ukazivati na brojne nepravilnosti, odnosno otvarati stvarne afere i razglabati o gorućim problemima koji se tiču šire društvene zajednice!

No, na sreću “neinformirane javnosti” i na žalost onih koji su se veselili, stigao je napokon dan 21.01.2021. godine, kada je i službeno odlučeno da se “Crni portal” ponovno vraća na medijsku scenu, ali ne kao SirokiBrijeg.info, nego kao njegov nasljednik – OTPOR.Media.

Portal SirokiBrijeg.info otišao je u zasluženu “mirovinu”, a sav njegov sadržaj OSTAJE JAVNO DOSTUPAN na WEB stranici portala, kao i na samom WEB-u što će također mnoge razveseliti, pogotovo one koji su se veselili kada smo najavili njegov prestanak rada.

OTPOR.Media, informativni je i privatni medijski portal koji će nastaviti biti u službi naroda i javnosti kako bi bili informirani osim lokalnih, sada i globalnih zbivanja.

Nove zanimljive rubrike i nove priče, neka nova pravila, samo su dio onoga što će se nadopunjavati kroz sam rast portala kroz internetski medijski prostor. Naš je slogan “POVRATAK U REALNOST“, a koji ćemo vjerujemo opravdati tako kroz svoj rad i prezentirati Vam surovu realnost, isključivo BEZ CENZURE, a koja nas okružuje!

Vrijeme je za “POVRATAK U REALNOST”, dobro došli na portal OTPOR.Media!

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO