Dokapetanica HŽRK Grude Ana Nikić najavila spektakl u Grudama protiv Rocasa Gran Canaria iz Španjolske

PRO Oglas

Pred Gruđankama je najveća utakmica u povijesti, a i najveća europska klupska utakmica za Grude uopće. Dolazi Rocasa Gran Canaria iz Španjolske.

Prva utakmica je 15. siječnja, a druga dan kasnije 16. siječnja. Obje se igraju u 17:00 sati s izravnim prijenosom na RTV-u Herceg Bosne.

Da su normalna vremena dvorana bi, nesumnjivo, bila ispunjena.

Utakmicu je za Grude.com najavila jedna od najboljih igračica i dokapetanica ekipe Ana Nikić koja ističe da su pripreme za utakmicu u punom jeku. – Dat ćemo sve od sebe i pokušati pružiti otpor, ali svjesni smo kvalitete španjolske momčadi i da su naše šanse minimalne, ali nema predaje – naglašava grudska dokapetanica.

HRK Grude nakon dugo godina nisu prve u polusezoni, ali Ana naglašava da je i dalje cilj prvo mjesto. – Ove godine Grude imaju jednu od najmlađih ekipa. Jako nam je žao što nismo prve na ljestvici na kraju polusezone. Nismo imali sreće ni s koronavirusom. Nijednu utakmicu nismo bile kompletne što je dosta utjecalo na ishode samih utakmica. Cilj na kraju je naravno prvo mjesto – ističe Ana Nikić.

Za kraj je pozvala navijače da budu uz male ekrande idućeg petka i subote. – Navijači koji će utakmicu protiv Španjolki pratiti preko malih ekrana mogu očekivati kvalitetnu utakmicu i dobar rukomet s obje strane – zaključila je dokapetanica Grude.

Podsjetimo, iako ulaz za gledatelje neće biti dozvoljen zbog COVID-19 pandemije, organizacijski odbor je tiskao „Karte podrške“ čijom kupnjom po cijeni od 10 KM svatko može pomoći organizaciju ovog velikog sportskog događaja. Karte podrške se za sada mogu kupiti u Motelu Kiwi, Orbiter G te putem PayPala: paypal.me/hrkgrude

Grude.com

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO