DOZNAJEMO: Ipak Uzmak a ne pomak – Uzbuna na Filozofskom fakultetu SUM-a!

PRO Oglas

Uzbuna na Filozofskom fakultetu SUM-a! Istaknuti “pomakovac”, dekan Ivica Musić je podnio ostavku, doznaje portal OTPOR.Media.

Nakon godine dana drugog mandata na čelu jednog od stupova SUM-a ipak je Uzmaknuo! Nesposbnost, nemar, loša kadrovska politika, doveli su Filozofski fakultet na najniže grana od kada postoji.

Ipak se nešto i pomicalo!

Službeni automobil marke Passat uvaženi je filozof Musić koristio u privatne svrhe, kako on, tako i članovi njegove obitelji. Iako je dobio stan od fakulteta na korištenje, isti je kasnije iznajmljivao studentima preko oglasnika, “veliki” filozof je svakodnevno putovao na relaciji Mostar – Tomislavgrad. Da bi uživao u vožnji i sabrao svoje filozofske misli, imao je i službenog vozača. Na toj poziciji je zaposlio brata od žene. “Šura” je inače i Voditelj studentske arhive! Izmišljeno radno mjesto!

U zadnje dvije godine sa Filozofskog fakulteta SUM-a “veliki” je filozof svojim ponašanjem otjerao 10-ak mladih i stručnih osoba! Isti su radili na crno angažirani nepostojećim pravnim aktom “Ugovorom u angažiranju” uz pripadajuću plaću od 500KM.

“Veliki” filozof se nije snašao. “Suma sumarum”, za vrijeme g. Musića su jedino dobro prošli auto mehaničari i vulkanizeri. Potrošio je Ivica više setova guma na Passatu.

Filozofski fakultet je brod koji tone već duže vrijeme. A prvi ga je napustio najmanji “štakor”.

Istraživački tim portala OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO