DRAGAN ČOVIĆ: Široki Brijeg je svima nama u srcu!

PRO Oglas

„Široki Brijeg je svima nama u srcu. Široki Brijeg je i gospodarsko, i kulturno, i sportsko središte, ali on je i najveći hrvatski grad u BiH. Neka nam naš Široki Brijeg živi vječno i neka nam bude najbolji“, kazao je na današnji dan 2015. godine, pozdravljajući oko 300 okupljenih prijatelja i simpatizera NK Širokog Brijega na tradicionalnoj „Plavoj noći“ hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Znano je da je Dragan Čović zapravo navijač HŠK Zrinjskog, baš kao što je prije rata bio okorijeli Veležovac, međutim svakako lijepa gesta od njega što se pojavio i na slavlju kluba s Pecare. Pojavili su se i brojni drugi ugledni uzvanici, kao recimo gradonačelnici Vukovara i Knina, Ivan Penava i Josipa Rimac. Tada su njih dvoje bili članovi HDZ-a, a danas je samo ova potonja gospođa.

Ova potonja je na širokobriješkom slavlju mamila i uzdahe muškog dijela publike.

Ivan Šuker, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i posebni izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, poručio je pak sljedeće:

„Dragi moji prijatelji, čestitam vam na velikom projektu. Kroz sve ove godine dokazali ste kako se može uspjeti ako volite, cijenite i brinete za svoje. Svojim radom omogućili ste svojoj djeci bavljenje sportom i upravili ih na pravi put. Zahvaljujući brojnim uspjesima prepoznati ste u cijeloj regiji“.

Eh, kako su to bila lijepa vremena.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO