Dragane Soldo, Hvala ti na svemu, počivaj u miru Božjem i laka ti hercegovačka zemlja koju si jako volio

PRO Oglas

Koliko smo dugo planirali priču o onome što si volio, svoju Hercegovinu, naše tradicionalne običaje….

Pričali smo kako ćemo temu napraviti o guslama koje si danima i mjesecima izrađivao i koje su svoje mjesto našle doslovno po cijelom svijetu jer si znao izabrati najljepše drvo za njih koje je davalo svoj poseban zvuk kada bi naštimao “tu žicu” (kako bi ju ja zvao), znao si napraviti svaki simbol koji su od tebe tražili….

Brojne „Večeri gange, gusala i dipala“ koje si organizirao u središtu Širokog Brijega svake godine okupljale su prave prijatelje koji si samo ti znao okupiti na jednom mjestu.

Brojne humanitarne poteze koje si sa svojim društvom znao poduzeti, a malo tko bi za njih znao i neki su bili još isplanirani ispred tebe, tvojih prijatelja…. ali Bog je za tebe izgleda imao neki drugi plan!

Nije mi lako pisati kao inače kada se mnogi opraštamo od tebe Dragane, i kada znamo da na ovom svijetu nećemo više popiti kavu, dogovarati neke stvari i planove za budućnost. Sigurno nije lako ni tvojoj obitelji, prijateljima ni svima koji su te istinski poznavali i koliko si bio Velik čovjek kada je trebalo.

Dragane Soldo, Hvala ti na svemu, počivaj u miru Božjem i laka ti hercegovačka zemlja koju si jako volio. Obitelji i prijateljima upućujemo izraze sućuti.

Mili Marušić / OTPOR.Media

  1. Pokoj ti vječni prijatelju!!Ne vidismo se otišao si pre rano!!Laka ti bila Hercegova zemlja!!Do viđenja na nekom boljem mijestu!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

%d blogeri kao ovaj: