EKSKLUZIV VIDEO: Rasprava o vakcinizaciji u Skupštini ŽZH

PRO Oglas

Što ne volimo tu “primitivnu ekskluzivu”, ali eto, ne znamo kako to drukčije u ovoj situaciji okarakterizirati i nazvati, a sami ćete vjerojatno skontati zašto smo to na početku naveli….

Uglavnom, od kada je krenula “prisilna” i na sve načine uvjetovana vakcinacija popularizacije, gdje su “vidjele žabe kako se konji potkivaju i one namjestila svoje batake da se i njih potkuje!”, slikovito bi značilo sadašnje vrijeme. No, nitko nije žabama kazao da se ona ne trebaju potkivati i kako će tim potezom izgubiti svoju elastičnost lakog bježanja i slobodnog skakutanja po barama i potocima! Žabe od tada glume konje i muče se otežano kartajući i skakućući, a krivolovci ih love na magnet!

Naravno, priča o žabi i konju je izmišljen mit (u mojoj glavi je stvoren nastavak) samo da popunim uvodni dio teksta, a usput ubacujem neke natuknice sa sadašnjim stvarnim životom ljudi, gdje ne postoji puno, niti se dovoljno prostora daje preispitivanju obje strane “teorije”, nego samo jednoj, i ta se javnosti doslovno servira svake sekunde da baš tako nešto treba biti.

Vratimo se na bit video priloga kojega Vam sada prikazujemo, a koji je snimljen na 25. sjednici Skupštine ŽZH gdje političari i zastupnici javno pred kamerom (jednog portala, u ovom slučaju portala OTPOR.Media) raspravljaju o vakcinaciji njihovih sugrađana i dok jedni traže pojašnjenje od ministarstva zdravstva na neke odgovore, drugi brane te teze ili “profesionalno” šute, kao što šute cijeli mandat i redovno uzimaju “pinku” u džep.

Ministar zdravstva ŽZH Tomislav Pejić, vjerojatno iz opravdanih razloga nije nazočio ovoj sjednici, ali za to je predstavnica ministarstva Zdravstva, rada i socijalne skrbi Daniela Zorić zastupnicima podnijela Izvješće o stanju u Županiji Zapadnohercegovačkoj po pitanju pandemije uzrokovane COVID-om 19 (taj o brojkama smo izbacili iz videa jer je više nego dosadno postalo svakodnevno ih slušati i narod konstantno zamarati), ali dotakla se cijepljenja u ŽZH i pohvalila brojkama koje uopće i nisu nešto pohvale, al eto, u jednu ruku sreća pa je tako za sada, jer sigurno bi bile one i drukčije da se čula druga strana priče ili možda manje bi ih bilo pa je ovo i dobar broj. Tko zna!?

Nakon Izvješća ministarstva Zdravstva, na red su stigli zastupnici koji su bili izravni u svojim govorima i što sigurno do sada niste imali priliku u Bosni i Hercegovini čuti na nekim od medija ovakvu polemiku i govore političara, i gdje neki od njih čisto sumnjamo da će dobiti priliku da iznesu izravno ovakva razumne upite a koja zanimaju narod koji ih je svojim glasovima na vlast i doveo. Konkretno u ovom slučaju govorimo o govorima zastupnice Marije Lovrić koja bi sigurno ministra Pejića (iako je dosta smiren lik) “izbila poput Obelixa Rimljane iz sandala”, a dok su još o tom cijepljenju pričali i zastupnici Dobroslav Bukmir i Zvonko Jurišić.

Uostalom pogledajte i poslušajte, zanimljivo je!

Mili Marušić / OTPOR.Media

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas