EU natječaj za financijsku podršku razvitka lokalnim zajednicama/općinama

PRO Oglas

EU4ALL je program Europske unije kreiran da pruži pomoć lokalnim zajednicama/općinama prilikom realizacije građevinskih intervencija (manjeg i srednjeg intenziteta) koje će unaprijediti uvjete za rad djece u školama, zatim život mladih, starijih građana i manjina te najranjivijih grupa kroz unaprjeđenje pristupačnosti mjestima i objektima u kojim borave kroz rekonstrukciju, adaptaciju i nabavku opreme.

U skladu sa prioritetima, na poziv se može aplicirati projektima u tri lota:

LOT 1: Rekonstrukcija i adaptacija objekta i/ili javnih površina lokalnih zajednica i/ili nabavka potrebne opreme i/ili zaliha koje su potrebne za ugodnije okruženje za učenje/zajednicu za školovanje djece, mladih, starijih građana, ranjivih grupa i manjina.

LOT 2: Organizacija tematskih događaja/obuka/radionica koji su povezani s različitim aspektima procesa EU integracije, a koji će se organizirati od strane lokalne zajednice za javne institucije kao i za organizacije civilnog društva.

LOT 3: Aktivnosti promocije/podizanja svijesti koje su u vezi s procesima EU integracija, a koje će se organizirati od strane lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini i biti medijski propraćene.

Prihvatljivi aplikanti mogu biti javna neprofitna tijela i organizacije uspostavljeni u Bosni i Hercegovini.

Potencijalni aplikanti mogu aplicirati za financijska sredstva u okviru poziva koja se kreću od minimalnih 70 % do 100 % od planiranog budžeta projekta i to na sljedeće iznose:

LOT 1: 1.700.000 eura
LOT 2: 150.000 eura
LOT 3: 150.000 eura

Rok za apliciranje je 16. veljače 2021. godine do 12:00 sati.

Detaljnije informacije o javnom pozivu i potrebna dokumentacija za apliciranje može se pogledati i preuzeti OVDJE.

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO